Prima pagină » Cancan » „Bursucu” Adrian Cristea, discret cu privire la iubita lui. Andreea mai are o fiică dintr-o relație anterioară

„Bursucu” Adrian Cristea, discret cu privire la iubita lui. Andreea mai are o fiică dintr-o relație anterioară

15 mart. 2022, 13:36,
în Cancan

Bursucu, așa cum îl știe toată lumea, sau Adrian Cristea, pe numele lui real, este foarte discret cu privire la viața privată și la familia sa. Fostul coleg de emisiune al îndrăgitei Teo Trandafir are o frumoasă relație cu iubita sa, cu care este împreună de 8 ani. Cei doi au o fiică, Anays, dar o cresc și pe fata Andreei dintr-o relație anterioară.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, este unul dintre cei mai iubiți oameni de la Kanal D. În pofida faptului că este o persoană foarte deschisă și jovială, Bursucu preferă să nu dea prea multe detalii despre viața sa privată. În linii mari, se știe despre Adrian Cristea că este de 8 ani într-o relație cu Andreea, iubita sa dăruindu-i o fiică. Frumoasa șatenă nu este persoană publică și este destul de discretă în ceea ce privește activitatea sa profesională. Cu toate acestea, există câteva fotografii cu ea în mediul online.

„Bursucu” Adrian Cristea are o fată cu Andreea

Andreea, partenera de viață a lui Adrian Cristea de la Kanal D, lucrează ca manager la cel mai mare parc de distracții din Mamaia. Pe lângă faptul că iubita lui Bursucu are o frumoasă carieră, ea este și o mamă extrem de iubitoare!

Cei doi sunt împreună de 8 ani, Andreea fiind femeia care l-a făcut pe Adrian Cristea tată pentru prima dată! Cei doi cresc în acest moment două fetițe absolut superbe, una de 15 ani, Alessia, care provine dintr-o relație anterioară a Andreei, iar cealaltă fată, Anays, are 2 ani. Fiica cea mare a Andreei și-a pierdut tatăl pe când avea doar 3 ani.

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum să fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, a spus Bursucu despre Alessia, fiica sa vitregă.

Bursucu, nevoit să stea departe de familie

În 2020, Adrian Cristea a petrecut mult timp departe de familia sa, din cauza restricțiilor de circulație. Atunci, cât a fost stare de urgență impusă de pandemia de COVID-19, Bursucu a stat mai mult timp în București. Cum iubita și fiica sa erau la Constanța, vedeta Kanal D a fost destuld e afectată, fiindu-i foarte dor de familia sa!

„Îmi lipsesc foarte mult… Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, și se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viața lor pentru mine. Acum merg la Constanța săptămânal, plec vineri după emisie și mă întorc luni în Capitală. De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbește mai mult, că face lucruri noi. Cea mare e deja adolescentă”, spunea Adrian Cristea zis Bursucu la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *