Prima pagină » Eveniment-Social » Burse pentru studii de licență și master în Indonezia
Burse pentru studii de licență și master în Indonezia

Burse pentru studii de licență și master în Indonezia

16 oct. 2024, 11:30,
în Eveniment-Social

Universitatea Creștină Satya Wacana (SWCU) din Salatiga, Indonezia oferă studenților interesați burse de studiu pentru programul de licență (4 ani) și de master (2 ani) pentru anul universitar 2025-2026.

Pentru programul de studii de licență, specializările sunt: Nutriție, Sisteme informatice, Învățământ primar, Literatura engleză, Muzică, Educație în limba engleză, Relații Internaționale, Sociologie, Științe ale comunicării și Management și Comunicare. Pentru programul de studii de master, specializările sunt: Educație în limba engleză, Studii de dezvoltare, Tehnologia informației, Contabilitate, Management și Sociologia religiei.

Universitatea asigură: taxa de școlarizare integral, viza și permisul de ședere pentru studii, excursii culturale de 2 ori/an, preluarea de la cel mai apropiat aeroport de SWCU, asigurarea de sănătate, indemnizația, cazarea în dormitor comun, biletele de avion dus-întors (clasa economică).

Condițiile de eligibilitate pentru studenții români sunt: pașaport cu minim 36 luni de valabilitate, diploma de studii și foaia matricolă, certificat de cunoaștere a limbii engleze (TOEFL 500/IELTS 5.5/DUOLINGO 90), Curriculum Vitae. motivarea obiectivului de studiu, scrisoarea de recomandare de la universitate, fotografie tip pașaport, adeverință medicală eliberată de o instituție sanitară (cu semnătură și ștampilă), cazier judiciar.

Sunt prevăzute două sesiuni de înscriere: 01.10.2024-31.12.2024 și 01.01.2025-31.05.2025.

Înscrierile se fac aici.

Mai multe informații regăsiți aici. De asemenea, puteți contacta direct instituția la adresa de email: diker@uksw.edu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
16 octombrie 2024
16 octombrie 2024