Prima pagină » Culinar » Conserve » Bureti pusi pe iarna – mod de preparare
Bureti pusi pe iarna - mod de preparare

Bureti pusi pe iarna – mod de preparare

13 oct. 2015, 15:08,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:15933;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Bureti pusi pe iarna – mod de preparare

Ingrediente:

5 kg bureti
80 gr sare grunjoasa
800 ml otet 9%
cateva boabe de piper
1- frunze de dafin
15 gr zahar
7-8 cepe tocate marunt
15 cuisoare

Mod de preparare bureti pusi pe iarna:

1. Spalati foarte bine buretii.
2. Puneti pe foc potrivit, intr-o oala, sarea, zaharul, piperul si cuisoarele.
3. Adauga ceapa tocata si frunzele de dafin. Lasa sa fiarba vreo 10 minute.
4. Dupa cateva minute de dat in clocot pune otetul si buretii (puteti indeparta coditele de palarii, dar nu le aruncati. Puneti-le pe toate).
5. Dupa 10 minute de fiert, transfera totul in borcane, infileteaza capacele si da-le la rece.

Acesti bureti pusi pe iarna sunt foarte buni cu paine prajita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`