Prima pagină » Culinar » Retete cu carne » Bureti (ciuperci) ciobanesti
Bureti (ciuperci) ciobanesti

Bureti (ciuperci) ciobanesti

21 apr. 2011, 11:55,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:410;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingredientei:

1 farfurie adanca cu bureti sau ciuperci
100 g slanina afumata
200 g branza de burduf.

Mod de preparare:

Buretii sau ciupercile curatate se spala in mai multe ape si se lasa putin sa se scurga. In fiecare palarie de ciuperca se pune putina slanina afumata taiata marunt si putina branza. Se frig pe un jeratic mai putin incins. Se servesc cu mamaliga. In lipsa de jeratic, buretii sau ciupercile umplute se pun pe o tava neemailata si se coc in cuptorul bine incins sau pe plita masinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`