Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bunicul Luizei Melencu aruncă bomba, după ce Gheorghe Dincă a primit 30 de ani de pușcărie: „Adevărul e altul”. Cine s-ar afla, de fapt, în spatele ororilor de la Caracal?!

Bunicul Luizei Melencu aruncă bomba, după ce Gheorghe Dincă a primit 30 de ani de pușcărie: „Adevărul e altul”. Cine s-ar afla, de fapt, în spatele ororilor de la Caracal?!

24 sept. 2022, 15:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, fiind acuzat de trafic de persoane, omor, dar și alte infracțiuni. Criminalul a primit pedeapsa maximă, dar rudele Luizei Melencu se declară nemulțumite de decizia instanței.

Vineri, pe data de 23 septembrie 2022, Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, după 3 ani de la deschiderea dosarului penal.

„Monstrul din Caracal” este acuzat că a răpit-o, violat-o și ucis-o pe Măceșanu Alexandra, fiind acuzat și de dispariția Luizei Melencu.

Familia Luizei Melencu, nemulțumită de decizia instanței

Familia Luizei Melencu are mari suspiciuni în ceea ce privește derularea întregului proces, din 2019 până în prezent. Bunicul tinerei dispărute este de părere că Gheorghe Dincă a fost protejat și manipulat pe tot parcursul timpului, declarând că pedeapsa primită în cazul dispariției nepoatei sale nu îi mulțumește familia.

„Pentru noi această sentință e nesemnificativă (…). Noi credem că adevărul e altul. Dincă a fost manipulat și folosit tot timpul în această perioadă, e părerea mea și concluzia pe care am tras-o în toată această perioadă de timp în care am asistat la acest proces, făcătură de proces, mai bine zis.

Dincă tot timpul a fost protejat și menajat. Eu așa descriu. Intrând în acea curte am văzut foarte multe lucruri și am înțeles în realitate că nu era posibil să se întâmple ce s-a întâmplat, adică faptele care au fost descrise de către procurorii DIICOT.”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, însă această decizie nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 10 zile de la pronunțare. După mai multe amânări a deciziei, s-a luat hotărârea ca „monstrul din Caracal” să primească sentința maximă și, de asemenea, să plătească familiilor celor două tinere 700 000 de euro.

În ceea ce îl privește pe Ștefan Risipițeanu, complice în cazul Caracal, acesta a primit 7 ani de detenție pentru săvârșirea faptei de viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *