Prima pagină » National » Bunica tinerei mame din Brăila ucisă cu toporul de soț, dezvăluiri terifiante: „El era psihopat, nebun așa de dragoste”
Bunica tinerei mame din Brăila ucisă cu toporul de soț, dezvăluiri terifiante:

Bunica tinerei mame din Brăila ucisă cu toporul de soț, dezvăluiri terifiante: „El era psihopat, nebun așa de dragoste”

25 iul. 2024, 18:00, 1 ,
BZI.ro, în National

Filmul crimei din Buzău. O tânără de doar 25 de ani a fost ucisă cu bestialitate de soțul ei chiar în văzul copilului lor de doar 2 ani. Bărbatul era gelos pentru că femeia plecase să lucreze pe litoral și l-a folosit pe băiețel ca să o convingă pe femeie să se întoarcă.

Crima a avut loc imediat după ce tânăra și-a strâns în brațe copilul atunci când s-au revăzut.

„El era psihopat, nebun așa de dragoste. Era gelos. Copilul când a văzut-o, era bucuros. A pupat-o o dată, de două ori și el zice «Hai să vorbim și noi, numai noi separat.» M-am așezat pe scaun, am stat cinci minute și aud «buf» o dată și copilul țipând, plângând. M-am ridicat după scaun și am plecat să văd ce are copilul. El o omorâse, i-a tăiat gâtul. Luase copilul să plece și cu copilul, să-l omoare.”, a spus bunica Dianei, potrivit Kanal D.

Cei doi formau un cuplu de opt ani

După oribila faptă, individul a așteptat autoritățile. Rudele au chemat de urgență ambulanța și poliția. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

„Copilul l-am auzit plângând prima dată și prima dată și am crezut că s-a dus la găini, la ceva și l-a ciupit… și când ne-am dus… s-a dus soacra mea și a strigat la mine și «Mariana, Mariana, vino repede că a omorât-o, criminalul a omorât-o.» A trecut pe lângă noi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A ieșit la poartă, s-a dus pe o canapea la două case, mai spre șosea de la el. Fiind un bărbat pe canapea, i-a spus că «Gata, am omorât-o». A plecat de acolo. Vizavi de casa lui este o frizerie care are trepte. S-a așezat pe trepte și a aprins o țigară și a așteptat poliția.”, a spus mătușa victimei.

Întreaga comunitate este în stare de șoc. Oamenii știau că individul este gelos, dar nu credeau că se va ajunge la moarte de om. Formau un cuplu de opt ani, iar în 2020 se căsătoriseră.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *