Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bunica lui Theo Rose a încins ringul de dans pe muzica nepoatei sale. Petrecerea s-a lăsat cu dans pe mese: „A făcut senzație mamaie”

Bunica lui Theo Rose a încins ringul de dans pe muzica nepoatei sale. Petrecerea s-a lăsat cu dans pe mese: „A făcut senzație mamaie”

15 oct. 2022, 21:35,
în Cancan ultimă oră

Pentru Theo Rose, familia este cea mai importantă și niciodată nu i-a fost rușine să recunoască faptul că provine dintr-o familie modestă, de la țară. Pe cât de sinceră este cu publicul ei, pe atât de mult succes are în plan profesional, dar și personal. Cântăreața se numără printre cele mai iubite artiste de la noi din țară la ora actuală și se pare că se descurcă de minune în postura de artistă, dar și de actriță. Și-a găsit dragostea și, implicit, a doua mare pasiune, pe platourile de filmare, așa că nu poate decât să dea tot ce are mai bun pentru fanii ei.

Pe lângă părinții și frații ei, Theo Rose mai are în viața sa o persoană la care ține foarte mult, nimeni alta decât „Mamaia”, așa cum artista i se adresează. Chiar dacă are o vârstă înaintată, bunica lui Theo Rose nu ezită să se distreze cot la cot cu nepoata sa, așa cum s-a întâmplat chiar seara trecută.

Theo Rose, dans pe mese alături de bunica sa

Familia are un loc foarte important în sufletul lui Theo Rose, iar bunica este una dintre persoanele cele mai dragi din viața sa. Membrii familiei artistei sunt alături de ea și o susțin în orice moment, însă seara trecută a fost puțin diferită, pentru că aceștia au fost chiar la fața locului, alături de artistă pe scenă.

Seara trecută, în cadrul unui concert susținut de Theo Rose, au venit membrii familiei artistei, printre care s-a numărat și bunica sa. Nu mult a trecut până ce bătrâna a luat inițiativa și a urcat pe mese alături de nepoata sa. Nici tatăl artistei nu s-a lăsat mai prejos, începând să fredoneze la microfon câteva versuri  din unele dintre cele mai apreciate piese ale fiicei sale.

„A făcut senzație mamaie, vă arăt mâine”, a scris Theo Rose pe Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *