Prima pagină » International » Bunica de 76 ani cuplată cu un tânăr de 19 ani a rămas însărcinată. Cum a fost posibil

Bunica de 76 ani cuplată cu un tânăr de 19 ani a rămas însărcinată. Cum a fost posibil

14 dec. 2022, 14:15,
în International

Femeia de 79 ani cerută în căsătorie de tânărul de 19 ani așteaptă un copil. Imaginea cu cei doi a făcut furori în mediul online.

Bunica Milina Gatta și tânărul de 19 ani, Giuseppe D’Anna, au devenit foarte cunoscuți în mediul online după ce și-au făcut relația publică. Cei doi au postat imagini în timp ce se sărutau. Ulterior, bătrâna a fost cerută în căsătorie de italianul cu 57 de ani mai mic decât ea. Cuplul se iubește nebunește, iar acum așteaptă și un copil.

Imaginile cu celebrul cuplu au strâns milioane de aprecieri și de comentarii

Femeia de 79 de ani este îndrăgostită până peste cap de tânărul de 19 ani. El a cerut-o în căsătorie, iar clipurile au devenit virale pe rețelele de socializare. Cei doi au anunțat că așteaptă un copil acum. Bunica și iubitul ei așteaptă un copil

Milina Gatta a postat pe TikTok un videoclip în care Giuseppe D’Anna îi ținea mâna pe abdomen, ca un cuplu fericit. În ultima postare, cei doi au anunțat că ar aștepta un bebeluș. Internauții au reacționat, iar imaginile au strâns milioane de vizualizări, dar și comentarii.

Totuși se pare că totul pare a fi doar o confuzie. Majoritatea internauților credeau că cei doi formează un cuplu, însă realitatea este alta. Tânărul de 19 ani este nepotul femeii. Giuseppe D’Anna susține că a postat videoclipul în care o săruta pe bunica lui pentru a arăta iubirea pe care o are față de ea. „Am postat primul videoclip pentru a explica dragostea pe care o am pentru bunica mea. Locuim împreună, ea este văduvă și încerc să îi ofer toată afecțiunea. Acel sărut pe care ni l-am dat unul altuia este, de fapt, un semn de afecțiune. La noi nu e ceva deosebit, sărutul pe buze este folosit între rude, nimic mai mult. Nu mă așteptam la asemenea reacții.

Apoi am continuat glumă și am postat așa zisa logodnă dintre mine și bunica mea. De obicei, videoclipurile noastre se opreau la 2 milioane de vizualizări, dar acel videoclip a depășit 43 de milioane de vizualizări, imediat a devenit imediat viral”, a spus Giuseppe D’Anna. Giuseppe D’Anna a povestit cât de fericită a fost bunica lui în momentul în care a aflat că jumătate din Italia o cunoștea. Iată că imaginile s-au răspândit repede, iar acum este recunoscută și în alte țări. Cei doi ar face videoclipurile respective din distracție.

„Bunica nici nu a crezut la început. Îi era greu să creadă că un videoclip făcut pentru distracție poate fi văzut de zeci de milioane de oameni. Pentru a o face să înțeleagă, i-am spus că aproape jumătate din Italia ne-a văzut. Bunica a fost fericită, dar s-a și întristat de această neînțelegere și de faptul că, în ciuda încercărilor mele, nu am reușit să explicăm că nu suntem cu adevărat logodiți”, a mărturisit tânărul.

Bătrâna este modernă și deschisă, astfel că acceptă ideile nepotului ei atunci când vine vorba de videoclipurile postate pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *