Prima pagină » Local » Bugetul Ecopiața nu a fost votat în Consiliul Local din Iași! După 30 de ani de neputinţă din partea lui Cristinel Stărică se cer reforme

Bugetul Ecopiața nu a fost votat în Consiliul Local din Iași! După 30 de ani de neputinţă din partea lui Cristinel Stărică se cer reforme

28 mai 2021, 11:15,
în Local

În urmă cu câteva momente, bugetul de la Ecopiața nu a fost votat de către consilierii locali din Consiliul Local Iași. Consilierii locali nu au aprobat bugetul SC Eco Piaţa SA. După ce 7 consilieri locali USR au votat împotriva, iar restul de 17 aleşi locali s-au abţinut de la vot.

După 30 de ani de administraţie proastă a pieţelor din Iași, consilierii locali cer reforme în pieţele din Iași, aşa cum cer şi sutele de mii de ieşeni.

PMP nu a votat oameni compromişi cu dosare penale

Grupul de consilieri PMP a declarat faptul că este nevoie de o reformă totală la Ecopiata. Reforma trebuie să fie făcută fără oamenii care sunt compromişi şi au dosare penale sau cu manageri care nu au habar de ce înseamnă o listă de investiţii. De altfel, consilierii locali PMP au cerut demisia directorului Cristinel Stărică:

Este nevoie de o reforma totală la Ecopiata. Ori aceasta reforma nu poate fi făcută cu oameni compromiși, cu dosare penale, cu manageri care nu au habar ce înseamnă o listă de investiții. Consilierii locali ai PMP au cerut demisia directorului Cristinel Starica și nu au votat bugetul societății! au declarat consilierii locali ai PMP, Camelia Ciornea și Florin Briaur.

Cine este Cristinel Stărică, directorul de la Eco Piața

Cristinel Stărică este directorul de la Eco Piața SA din Iași. În mandatul pe care acesta incă îl are în fruntea piețarilor din Iaşi, pieţele din Iași nu au fost deloc modernizate arătând ca după război. Vorbim şi despre traficul de ţigări care este la cote alarmante în toate pieţele din Iași.

De altfel, pe imaginile făcute de BZI.RO (imagini care se pot accesa în galeria foto) se poate vedea faptul că nu există nicio urmă de investiţie în pieţele din Iași. În altă ordine de idei, acest lucru poate cauza şi o mare problemă printre ieșeni. Vorbim despre siguranţa alimentară care are de suferit.

 

Salarii nesimțite pentru cei care administrează piețele Iașului

La Eco Piața SA, situația din ultimii ani a fost una extrem de proastă. Investițiile în piețe au lipsit cu desăvârșire, însă directorul Cristinel Stărică a avut grijă să facă bugetul direcției în așa fel încât salariul să-i crească. Și asta în plină pandemie COVID-19 în decursul anului trecut. La Eco Piața SA au fost făcute și anchete penale după sesizări legate de suprataxarea celor care închiriau o tarabă la numeroase cazuri cu privire la actele de proveniență ale mărfurilor. Cu toate acestea, piețarii continuă să-și vândă marfa în condiții care lasă de dorit, imaginile alăturate fiind mai mult decât sugestive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`