Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bucurie uriașă pentru fanii lui Michael Schumacher! „A fost salvat!”

Bucurie uriașă pentru fanii lui Michael Schumacher! „A fost salvat!”

04 feb. 2022, 14:16,
în Cancan ultimă oră

Jean Todt este președintele FIA  și unul dintre cei mai buni prieteni ai campionului de F1. Cei doi au legat o relație strânsă încă de pe vremea în care Todt ocupa funcția de director sportiv al Ferrari, iar Michael câștiga o mulțime de titluri pentru echipa de Formula 1.

Bucurie uriașă pentru fanii lui Michael Schumacher

Acum, Todt a ieșit din nou public și a făcut mai multe declarații despre marele campion. Se pare că acum el se luptă să își revină după tragedia cumplită prin care a trecut. De asemenea, soția lui Michael Schumacher s-a luptat ca o leoaică să îl facă bine, chiar și cu prețul averii familiei.

”Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum lupta împotriva acestor consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune.

Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui”, a declarat Jean Todt pentru Bild, conform Gazzetta dello Sport.

Conform ziarelor din Marea Britanie, se pare că fostul pilot de Formula 1 poate să stea într-un scaun cu rotile, însă nu poate vorbi normal. Tratamentul lui costă 191.000 de euro pentru o singură săptămână. Asta înseamnă 10 milioane de euro anual.  Rămâne de văzut cât va mai dura până când Michael Schumacher va apărea iar în spațiul public.

Cât costă mașina pe care a deținut-o Michael Schumacher?

Mașina pe care a deținut-o legenda motorsportului are cinci uși, motor modificat și dotări opționale care depășesc valoarea de 20.000 de euro. Mercedes C63 AMG a fost primit în momentul în care Michael Schumacher în intrat în echipa de Formula 1, Mercedes GP Petronas. De asemenea, tot la capitolul opțiuni, vehiculul are navigație prin satelit, climatizare automată, faruri cu tehnologie xenon și senzori de parcare.

Automobilul care se vinde acum la licitație, va aduce actualului proprietar o sumă cuprinsă între 50.000 și 100.000 de euro, bolidul fiind vândut cu acest preț doar pentru că a aparținut legendei auto din Germania.

Din păcate, mașina are și mici zgârieturi pe suprafața exterioară, dar sunt insesizabile. Pe pielea din mașină există și mici decolorări. Cu toate acestea, problemele menționate implică doar lucrări minore de ”detailing”.

Toate amănuntele despre Theo Roşe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`