Prima pagină » Cancan » Bucurie imensă pentru Ilie și Amalia Năstase. Ce se întâmplă cu fiica lor cea mare

Bucurie imensă pentru Ilie și Amalia Năstase. Ce se întâmplă cu fiica lor cea mare

24 mart. 2021, 15:16,
BZI.ro, în Cancan

Bucurie imensă pentru Ilie și Amalia Năstase după ce fiica lor cea mare, Alessia, a primit o bursă la o prestigioasă școală din Paris. Adolescenta va începe cursurile, din luna august, la celebra Școală de Design Parsons.

Ilie și Amalia Năstase sunt cei mai mândri părinți. Bucurie mare în familia Năstase, după ce fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase a primit o bursă de studii în cadrul Școlii de Design Parsons din Paris. Alessia, 17 ani, va începe cursurile în luna august a acestui an. Alessia va urma specializarea Fine Arts pe programul Media Art & Technology.

Fostul mare tenismen și Amalia pot declara că sunt cei mai mândri părinți. În pofida faptului că au divorțat, cei doi sunt uniți pentru totdeauna, și aceasta deoarece au două fiice minunate. Este vorba de Alessia, 17 ani, și Emma, care are doar 13 ani. De curând, Alessia i-a făcut fericiți pe cei doi părinți ai săi, după ce a primit o bursă de studii la o școală prestigioasă din Paris.

Bucurie imensă pentru Ilie și Amalia Năstase

Fiica lui Ilie Năstase va începe cursurile din cadrul Școlii de Design Parson din Paris începând cu luna august a anului acesta. Invitată alături de mama sa în emisiunea lui Cătălin Măruță, Alessia a povestit despre momentul în care a aflat vestea.

„Sunt la specializarea Fine Arts pe un program care se numește Media Art & Technology. (…) A fost destul de greu. Mi-am completat aplicația pe un program care ajută studenții să aplice la facultăți din America”, spus Alessia.

Deși facultatea este americană, aceasta are o filială și la Paris. Mulți designeri celebri au absolvit această școală de artă, iar printre ei se numără Marc Jacobs și Tom Ford.

„A intrat în cameră la mine la 8 dimineața cu laptopul în brațe, urlând și plângând. Am zis că mor, că s-a întâmplat ceva. (…) Ne-am uitat toți, am plâns toți. Și acum am pielea de găină când vorbesc. Îmi aduc aminte cât de impresionată am fost pentru că, știi, ca și părinte, îți spui: «Băi, poate exagerez eu, poate copilul meu nu e chiar așa cum zic eu». Dar uite că e mai mult decât ziceam eu că e”, a povestit Amalia Năstase.

Tatăl ei a fost extrem de fericit

După ce a aflat că a intrat la una dintre cele mai bune școli de artă din lume, Alessia l-a sunat pe tatăl său pentru a-i confirma vestea. Fostul tenismen a fost extrem de fericit că fiica sa a reușit să primească o bursă de studii la această facultate.

„Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, a mai spus Alessia.

Alessia și-a descoperit pasiunea pentru arte încă de pe vremea când era mică. Inițial a vrut să se ducă spre fashion. Alessia este stângace, iar acest lucru a ajutat-o foarte mult să se perfecționeze. Iar această veste, cu bursa la Paris, a produs o bucurie imensă pentru Ilie și Amalia Năstase…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *