Prima pagină » Economic Local » Bucătăria Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași va fi dotată cu echipamente noi!

Bucătăria Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași va fi dotată cu echipamente noi!

06 sept. 2023, 02:00, 15 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Economic Local

Bucătăria Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași va fi dotată cu echipamente noi. Unitatea medicală a achiziționat de la firma Fimax Tradind o mașină de tocat carne, un robot de bucătărie, precum și un set de discuri pentru tocat legume. Pentru toate acestea unitatea medicală a plătit 4.907 lei

În primele zile ale lunii septembrie, Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași a încheiat mai multe contracte cu firma Fimax Tradind, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), pentru achiziția directă de echipamente de bucătărie industrială.

Vor fi achiziționate echipamente noi pentru bucătăria Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași

 o imagine cu bucataria unui spital

În data de 5 septembrie 2023, la ora 09.58, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași îi atribuia firmei Fimax Tradind și un contract privind achiziția unui robot pentru prelucrarea legumelor

În data de 5 septembrie 2023, la ora 09.58, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași atribuia, în mod direct, firmei Fimax Tradind un contract în valoare de 2.050 de lei. În schimbul acestei sume, firma se obligă să livreze unității medicale o mașină de tocat profesională din fontă. Conform descrierii de pe SEAP, mașina de tocat are următoarele caracteristici: „Mașină tocat carne profesională TC 12 fontă – Tre Spade.

Mașină profesională pentru tocat carne destinată utilizării intense în restaurante, grădinițe, fast-food. Detașarea gurii de tocare se face foarte ușor doar prin folosirea unui șurub. Gura de tocare și melcul sunt fabricate din fontă. Tava de alimentare este fabricată din inox. Picioare antialunecare. Productivitate: 100 kg pe ora. Alimentare: 220 V. Putere: 600 W. Viteza rotație melc: 160 rpm. Dotare standard: cuțit și sită inox 6 mm. Dimensiuni (Lxlxh): 24 x 47 x 39 cm. Greutate: 13 kg”.

Unitatea medicală a încheiat, în data de 5 septembrie, 3 contracte cu firma Fimax Tradind

În data de 5 septembrie 2023, la ora 09.58, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași îi atribuia firmei Fimax Tradind și un contract privind achiziția unui robot pentru prelucrarea legumelor. Pentru acesta unitatea medicală va plăti suma de 2.089 de lei. Robotul achiziționat de la Fimax Tradind va avea următoarele caracteristici:

„robot profesional pentru prelucrare legume în bucătăriile profesionale din restaurante și cantine. Discurile nu sunt incluse în preț. Se comandă împreună cu set 5 discuri (referință 093002355DSC). Opțional se pot comanda discuri (cuțite) pentru tăierea legumelor în cuburi de diferite dimensiuni și a cartofilor pai. Alimentarea cu legume se face prin două orificii. Un orificiu este dotat cu mâner care atunci când este ridicat, robotul se oprește pentru evitarea accidentelor. Celălalt orificiu este dotat cu o tijă cu care se împing legumele. Corp fabricat din aluminiu. Cuțitele din discuri sunt fabricate din inox. Alimentare: 220V Putere: 0.55 KW Dimensiuni (Lxlxh): 540x290x490 (h) mm”.

În aceeași zi, un minut mai târziu, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași a încheiat un contract cu firma Fimax Tradind și pentru achiziționarea unui set cu 5 discuri pentru tăierea legumelor.

Firma de la care Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași a achiziționat echipamente de bucătărie are sediul în sectorul 4, București. Societatea a fost înființată în anul 2006. În 2022, firma avea un număr de 3 angajați și o cifră de afaceri de 3.360.293 de lei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *