Prima pagină » International » Bucătar celebru, dat în judecată pentru agresiune sexuală. Ar fi lăsat victima cu arsuri de gradul trei

Bucătar celebru, dat în judecată pentru agresiune sexuală. Ar fi lăsat victima cu arsuri de gradul trei

27 sept. 2024, 17:10,
Simona Ciobanu în International

Celebrul bucătar Todd English și fosta sa parteneră, Wenjie Song, au fost acuzați într-un proces de agresiune sexuală și agresiune, în care se afirmă că victima a suferit „abuzuri oribile”, inclusiv arsuri grave și leziuni nervoase.

Kelly Forman, o femeie care a suferit o leziune cerebrală traumatică într-un accident ecvestru anterior, a depus un proces revizuit la Curtea Supremă din New York pe 24 septembrie. Ea susține că în 2015 a fost drogată și abuzată de English și Song. Inițial, procesul a fost depus pe 22 noiembrie 2023.

 

Bucătar celebru, dat în judecată pentru agresiune sexuală

Potrivit acuzațiilor, English și Song au dus-o pe Forman la un club de striptease împotriva voinței sale, declanșând o migrenă severă din cauza traumei cerebrale. Ulterior, s-au întors la o mansardă, unde Forman afirmă că cei doi au încercat să inițieze un act sexual în grup, înainte ca ea să adoarmă din cauza durerii.

A doua zi, s-a trezit cu leziuni grave pe antebraț, despre care medicii au spus că ar putea fi arsuri de gradul trei, și cu o ruptură vaginală, susținând că nu își amintește cum s-au produs aceste răni.

Reprezentanții legali ai lui Todd English neagă vehement acuzațiile, calificându-le drept „absurde” și o „tentativă frivolă de obținere de bani”. English, cunoscut pentru restaurantele sale de lux și aparițiile în emisiuni culinare, a mai fost implicat în alte scandaluri, inclusiv acuzații de hărțuire sexuală și probleme legale legate de consumul de alcool.

Forman solicită despăgubiri financiare în acest proces, susținută de avocata Meredith A. Firetog, care subliniază că intenționează să-l tragă la răspundere pe English.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024