Prima pagină » International » Bryan Adams, infectat pentru a doua oară într-o lună cu noul coronavirus. Artistul este vaccinat cu schema completă

Bryan Adams, infectat pentru a doua oară într-o lună cu noul coronavirus. Artistul este vaccinat cu schema completă

26 nov. 2021, 21:05,
în International

Bryan Adams s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară într-o singură lună. Artistul a fost testat pozitiv, ba mai mult acesta a ajuns pe mâinile medicilor, iar în prezent este internat în spital. Celebrul star a transmis un mesaj pentru fanii săi pe reţelele de socializare.

Bryan Adams este internat într-un spital din Italia, după ce a fost confirmat din nou cu COVID-19. Artistul în vârstă de 62 de ani s-a infectat pentru a doua oară deşi este vaccinat cu schema completă. Acesta a fost nevoit să îşi anuleze concertele pe care le avea programate în următoarea perioadă.

Pe reţelele de socializare, interpretul a postat o imagine și le-a transmis fanilor vestea. Acesta are o relaţie strânsă cu fanii săi pe care îi ţine la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa sa. Admiratorii i-au transmis sute de mesaje, îngrijoraţi de starea lui de sănătate.

„Tocmai am ajuns în Milano şi am fost testat pozitiv la Covid-19 pentru a doua oară într-o lună”, a postat Bryan Adams.

Din aeroportul Malprensa, cântăreţul a mai adăugat:

„Mă duc la spital acum. Mulţumesc pentru tot sprijinul”.

Prima dată, Bryan Adams a fost testat pozitiv cu Covid-19 pe 30 octombrie, înaintea ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame, unde trebuia să cânte cu H.E.R. piesa „It’s Only Love”, în onoarea Tinei Turner, inclusă anul acesta în for.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *