Prima pagină » Radio » Actualitate » Bruja și Pufeh de la America Express, acuzați de lipsă de respect. Cum a reacționat Irina Fodor

Bruja și Pufeh de la America Express, acuzați de lipsă de respect. Cum a reacționat Irina Fodor

31 ian. 2023, 13:11,
în Radio

Concurenții Bruja și Pufeh, de la America Express, au fost acuzați de lipsă de respect de către prezentatoarea Irina Fodor. Cei doi s-au confruntat cu o serie de momente dificile în ultima ediție a emisiunii de la Antena 1. Iar când aceștia au ajuns la locul de întâlnire, prezentatoarea, dar și Cătălin Scărlătescu le-au făcut mai multe reproșuri.

Bruja și Pufeh și-au scos din sărite colegii la ultima ediție a emisiunii America Express – Drumul Aurului. Show-ul a devenit din ce în ce mai tensionat, iar unii concurenții au început deja să dea semne de oboseală. Cei doi au găsit foarte greu o mașină, care să le ofere transport până la locul de întâlnire cu Irina Fodor și ceilalți concurenți, așa că Pufeh și Bruja au întârziat foarte mult.

Bruja și Pufeh de la America Express, acuzați de lipsă de respect

Ghinion pentru Bruja și Pufeh la America Express, în cadrul ediției difuzate pe 30 ianuarie. Echipa nu a reușit să găsească la timp un șofer dispus să-i ducă până la locul de întâlnire cu Irina Fodor și ceilalți concurenți, așa că Bruja și Pufeh s-au lăsat așteptați o bună bucată de vreme. Irina Fodor a fost prima care i-a certat pe Bruja și Pufeh, spunându-le că nu-și respectă colegii și că nu sunt competitivi.

„Nu v-am așteptat, așa cum obișnuiesc, la desk, pentru că dacă voi ați fi întârziat din cauze care nu depind de voi, pentru că nu vă luau mașinile. Cred că nu vă străduiți suficient, pentru că stând pe marginea drumului nu înseamnă că faci autostop-ul. Nu se pot opri mașinile așa. Când ți se face foame, pui stop, mănânci, pui stop întregii curse. Voi faceți asta în timp ce toți ceilalți sunt în cursă. Eu pot înțelege că nu mai sunteți motivați, înțeleg că nu simțiti adrenalina, înțeleg că nu sunteți competitivi. Dar, nu înțeleg să nu vă respectați colegii, să nu respectați producția, să nu respectați cursa”, a spus Irina Fodor.

Nici Scărlătescu nu i-a menajat pe Bruja și Pufeh

Chef Cătălin Scărlătescu a fost foarte supărat din cauza comportamentului lui Bruja și al lui Pufeh. Juratul de la Chefi la Cuțite a spus fără menajamente că cei doi au fost lipsiți de respect la adresa tuturor.

„Se dau ei jos, liniștiți, ca și cum nu se întâmplase nimic. Mi s-a părut, așa, o totală lipsă de respect. Li s-a rupt de noi total. Noi eram toți așa, cameramani, concurenți, reporteri, vreo 80 și ceva de proști. Au apărut ăștia doi așa, două franzeluțe”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Bruja și Pufeh sunt una dintre cele 9 echipe care au venit la America Express pentru pentru o experiență unică, plină de obstacole imprevizibile. Mulți s-au întrebat ce relație există între artista Bruja și Pufeh, însă cei doi sunt doar foarte buni prieteni, cunoscându-se de mai mulți ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *