Prima pagină » Cultural » Bruja, cântăreața de trap care a cucerit publicul. Ce spune artista despre aparițiile sale excentrice

Bruja, cântăreața de trap care a cucerit publicul. Ce spune artista despre aparițiile sale excentrice

18 ian. 2023, 08:54,
în Cultural

Bruja este cântăreața de trap care a cucerit publicul. Tânăra artistă s-a lansat în muzică în anul 2020, iar de atunci se bucură din plin de celebritate. Aceasta este una dintre concurentele de anul acesta de la America Express și este dornică să își depășească limitele. Teodora Mîzgan pe numele ei real face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor, însă are parte și de critici. Concurenta de la America Express 2023 este adepta unui stil vestimentar extravagant și a unui machiaj strident. Mai mult, numele ei de scenă înseamnă ,,vrăjitoare”, ales cu un scop anume de către Bruja. Iată ce spune artista despre aparițiile sale excentrice.

Bruja, cântăreața de trap care a cucerit publicul

Bruja este noua revelație din muzica românească. Aceasta s-a remarcat în stilul muzical numit trap și se bucură de un succes uuluitor. Tânăra în vârstă de 27 de ani este un adevărat personaj în showbiz-ul autohton, având în vedere stilul vestimentar și numele de scenă.

„Prin secolul XIII, dacă erai femeie citită erai arsă pe rug. Acum rugul este psihologic. Bruja e fiecare femeie care are ceva de spus, e fiecare scânteie ce zace în noi ca ființe materne. Bruja e dorința de a cunoaște, de a învăța și de a crea.”, a precizat aceasta.

Bruja face furori în mediul online, dar și atunci când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. Cântăreața de trap a colaborat cu artiști faimoși din România precum Connect-R, Irina Rimes, Liviu Teodorescu și Killa Fonic. Vedeta este în prezent pe lista concurenților de la America Express 2023 și este încrezătoare că va face față provocărilor din faimoasa competiție împreună cu partenerul ei, Pufeh.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express.”, a declarat aceasta.

Un alt show de televiziune la care participă vedete îndrăgite din România este Survivor. Pe lista concurenților se află tânăra actriță Ada Dumitru, care își dorește să arată publicului o altă latură a sa, cea luptătoare și puternică. Și gimnasta Ștefania Stănilă este încrezătoare că își va impresiona fanii și este gata să își depășească limitele.

Ce mesaj a transmis artista celor care o critică

Bruja se bucură de succes în muzică și face furori pe rețelele de socializare. Cântăreața de trap nu ține cont de criticile celor din jur și își face apariția în lumina reflectoarelor în ținute excentrice, care nu de puține ori stârnesc discuții și controverse. De la haine extravagante, machiaj strident și până la numele de scenă care înseamnă ,,vrăjitoare”, Bruja este un adevărat personaj în showbiz-ul autohton.

Tânăta artistă a transmis recent un mesaj celor care o critică pentru aparițiile sale îndrăznețe sau pentru atitudinea sa mult prea degajată și sinceritatea dură.

„Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal. Să gătească. Să-și pupe frații, părinții, copiii și nevestele sau soții. Să nu mai caute atâta (…) în dosul altora. Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta. Pe a ta o pierzi. Nu mai fiți triști. Mâncați o ciocolată să mai produceți niște endorfine.”, a declarat cântăreața de trap de la America Express 2023.

Bruja este una dintre cele mai apreciate cântărețe de trap din lumea artistică românească și face furori de fiecare dată când se afișează pe scenă sau la evenimentele mondene. Aceasta este concurentă la America Express 2023 și își dorește să cucerească publicul din fața marilor ecrane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *