Prima pagină » Radio » Actualitate » Bruce Willis, aproape de nerecunoscut. Starul de la Hollywood trece prin momente teribile

Bruce Willis, aproape de nerecunoscut. Starul de la Hollywood trece prin momente teribile

18 apr. 2023, 14:21,
BZI.ro, în Radio

Fostul star al filmelor de acțiune Bruce Willis a ajuns aproape de nerecunoscut, boala sa avansând cu repeziciune. Vedeta de la Hollywood trece prin momente cumplite și are mari probleme în a purta conversații. De asemenea, surse apropiate familiei spun că Bruce Willis are dificultăți în a-i recunoaște pe cei din jur.

Starea lui Bruce Willis se degradează pe zi ce trece și ultimele imagini cu acesta au provocat îngrijorare printre fanii vedetei. Luna trecută, starul de la Hollywood și-a sărbătorit ziua de naștere, la aniversarea vedetei participând soția, fiicele și câțiva apropiați. Ultimele informații cu privire la starea vedetei sunt destul de sumbre, existând temeri că sfârșitul acestuia ar fi aproape.

Bruce Willis a ajuns de nerecunoscut

Bruce Willis, legendarul erou de acțiune care a pătruns în inima unei întregi generații, își lasă fanii devastați de vestea gravei sale afecțiuni. Vedeta suferă de demență frontotemporală, iar boala, care este incurabilă, a progresat foarte mult, fiind aproape de faza terminală. Astfel, cu fiecare zi ce trece, familia actorului este tot mai unită și mai iubitoare în jurul starului. Ba chiar, fosta soție Demi Moore s-a mutat în locuința acestuia, contribuind la îngrijirea acestuia.

Actorul din „Die Hard” are o mare familie în jurul său, care îl copleșește cu dragoste și atenție. Incredibila poveste de dragoste de la sfârșitul anilor ’80 dintre Bruce Willis și Demi Moore dar și despărțirea de la începutul anilor 2000 a fost la acea vreme cel mai discutat eveniment de la Hollywood. În prezent, legătura s-a refăcut cu ocazia bolii grave de care suferă. Astfel, Demi Moore s-a mutat în casa fostul ei soț bolnav, alături de actuala lui soție, Emma Heming Willis, și cei doi copii adorabili ai lor. Vestea a fost confirmată de o sursă apropiată.

„Demi s-a mutat și nu pleacă până la sfârșit. La început, nimeni din afara familiei nu putea înțelege ce făcea Demi locuind cu fostul ei și noua lui soție, dar acum are sens. Demi este hotărâtă să se asigure că fiecare zi în care Bruce va mai fi pe acest pământ va fi plină de dragoste. Acum, Bruce ne va părăsi înainte ca ea să plece.”

Bruce Willis și Demi Moore, o prietenie incredibilă

Bruce Willis și Demi Moore, care au petrecut de două ori mai mulți ani divorțați decât au fost căsătoriți, au împreună trei fiice. Astfel, de dragul acestora cei doi au menținut, chiar și după separare, una dintre cele mai frumoase și sănătoase prietenii.

De-a lungul ultimelor două decenii, Moore și Willis au rămas unul lângă celălalt. Perechea s-a autoizolat împreună în timpul pandemiei, dând naștere la amintiri minunate cu fiicele și soții lor. Iar în lunile care au urmat, prietenia lui Moore cu actuala soție a lui Bruce Willis, Emma Heming, i-a determinat și pe copiii lor să devină incredibil de uniți ca frați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *