Prima pagină » Actualitate » Britney Spears, incident terifiant în fața șemineului: „Mi-au luat foc genele, sprâncenele și îmi sfârâia tot părul”

Britney Spears, incident terifiant în fața șemineului: „Mi-au luat foc genele, sprâncenele și îmi sfârâia tot părul”

01 oct. 2024, 16:00,
Simona Ciobanu în Actualitate

La patru ani după ce și-a incendiat sala de sport din greșeală, Britney Spears a împărtășit un nou incident înfricoșător, de data aceasta legat de șemineul ei.

Luni, 30 septembrie, cântăreața le-a povestit fanilor săi de pe Instagram despre un moment „extrem de periculos” care s-a petrecut cu șase luni în urmă.

„Eram în cameră, am aprins focul și dintr-o dată a explodat chiar în fața mea”, a relatat Britney, acum în vârstă de 42 de ani, folosind un accent britanic.

 

Britney Spears: „Mi-au luat foc genele, sprâncenele și îmi sfârâia tot părul”

Britney Spears a menționat că, în mod normal, solicită ajutorul echipei de securitate pentru a aprinde șemineul, deoarece mai avusese probleme similare. De data aceasta, însă, a încercat singură, iar focul a izbucnit neașteptat. Persoana care era cu ea nici măcar nu s-a trezit în acel moment.

„Mi-au ars toate genele, sprâncenele și, vezi bretonul acesta scurt? E din cauza focului, mi-a pârlit tot părul”, a spus Britney.

Inițial, cântăreața a crezut că are arsuri grave și că va trebui să meargă la spital, deoarece fața ei „ardea intens”. „Era dureros să ating telefonul, să pun gheață pe față… orice atingere era insuportabilă timp de șase-șapte ore”, a adăugat ea.

În cele din urmă, Britney a luat trei pastile de Tylenol, pe care le-a descris ca fiind „foarte eficiente, aproape ca un Vicodin”, și a reușit să adoarmă.

„A fost extrem de rău, dar acum totul este în regulă”, a încheiat ea.

Anul trecut, Britney a povestit despre un alt incendiu accidental, de data aceasta în sala ei de sport, provocat de niște lumânări. Pe Instagram, a arătat daunele provocate și a explicat cum alarma de incendiu a prevenit o tragedie mai mare.

Britney Spears locuiește într-un conac din Los Angeles, iar în 2021 a fost eliberată de tutela legală care a durat 13 ani.

Britney Spears dezvăluie cum a făcut avort la cererea lui Justin Timberlake

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum Britney Spears a făcut un avort în timpul relației pe care a avut-o cu superstarul pop Justin Timberlake, între 1999 și 2002, a dezvăluit cântăreața americană în cartea sa de memorii „The Woman in Me”, care urmează să fie publicată în SUA pe 24 octombrie, potrivit unui extras care a fost publicat marți de revista People, scrie Le Figaro.

„Dacă decizia ar fi fost a mea, nu aș fi făcut-o niciodată”, scrie ea despre avort, potrivit extrasului. „Dar Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată”, adaugă cântăreața, acum în vârstă de 41 de ani, „și până în ziua de azi, este una dintre cele mai dificile experiențe din viața mea”.

În „The Woman in Me”, Britney Spears descrie, de asemenea, anii pe care i-a petrecut luptându-se cu tatăl ei pentru a fi eliberată de tutela, care i-a fost impusă în 2008 din cauza unor probleme psihologice. Tutela, pe care cântăreața a considerat-o „abuzivă”, a împiedicat-o să își scoată steriletul contraceptiv, în ciuda dorinței sale de a avea mai mulți copii.

Aproape paisprezece ani mai târziu, și la capătul unei saga juridice de mare anvergură, un tribunal din Los Angeles a ridicat tutela în noiembrie 2021 pentru a-i permite să recapete controlul asupra vieții personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`