Prima pagină » Cancan » Brigitte și Pastramă, la un pas să fie părinți. Prin ce au trecut cele două vedete

Brigitte și Pastramă, la un pas să fie părinți. Prin ce au trecut cele două vedete

16 sept. 2021, 12:47,
în Cancan

Brigitte și Pastramă formează un cuplu controversat, dar de succes și totodată dau și numele unui reality show difuzat la Antena Stars. Cei doi s-au cuplat în urmă cu câțiva ani, după ce au participat la emisiunea Ferma, de la Pro TV. Și chiar dacă la acel moment nimeni nu le dădea un viitor, Brigitte și Florin s-au căsătorit și continuă să fie împreună.

Soții Brigitte și Florin formează unul dintre cele mai controversate cupluri mondene. Aceștia au o relație extrem de ciudată, plină de certuri și împăcări, care a evoluat fulminant de la momentul în care s-au cunoscut. Cele două vedete TV se iubesc mult, chiar dacă între ei se mai iscă și câte un scandal. Mai mult, după ce au făcut nunta, fosta soție a lui Ilie Năstase și Florin Pastramă au vrut să devină părinți.

Brigitte și Pastramă, aproape să devină părinți

În ceea ce privește încercarea cuplului Florin Pastramă – Brigitte de a avea un copil, povestea nu a avut un final fericit. În urmă cu doi ani, afacerista împreună cu soțul ei, Florin Pastramă, au decis să își mărească familia. Cei doi și-au dorit atât de mult un copil încât au apelat la ajutorul celor mai buni medici pentru a se asigura că totul va merge bine și dorința li se va îndeplini.

Așa că zis și făcut. La început, rezultatele părea că dau roade și Brigitte a rămas însărcinată. Cei doi soți se bucurau că au reușit să-și îndeplinească visul, dar nu au vrut să afle nimeni până când lucrurile nu erau sigure. Din nefericire, bucuria lor a fost de scurtă durată, pentru că după trei săptămâni de sarcină, Brigitte a suferit un avort spontan. Au trecut atunci prin clipe de groază, pentru că nu le venea să creadă că totul s-a ruinat atât de repede, deși au depus multe eforturi.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică, la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat”, povestea Brigitte Pastramă în urmă cu ceva timp.

Soții Pastramă au avut probleme cu legea

Brigitte și Florin par să-și fi revenit după scandalul cu măștile contrafăcute în care au fost implicați în această vară. În luna iulie, casa lor a făcut obiectul unor percheziții, cei doi fiind acuzați că au vândut măști de protecție contrafăcute, care reprezentau branduri de lux. Atunci, soții Pastramă au fost conduși la audieri, după care au fost plasați sub control judiciar. După acea întâmplare nefericită, Brigitte Patramă a dezvăluit că simte că s-a îndepărtat de latura duhovnicească și că aceasta ar fi cauza pentru care i se întâmplă toate astea.

„Nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Credeau că noi fabricăm măști. Noi le-am vândut legal. Prețul unei măști nu este de 70 de lei cum se zice, ci de 9,9 lei”, a spus so’ia lui Florin Pastramă.

Brigitte nu mai vrea copii deocamdată

Cei doi soți au trăit cu adevărat un șoc după ce Brigitte a pierdut sarcina, dar încă mai au speranță. La acel moment, după multe eforturi și rugăciuni, visul lor s-a sulberat. Ei consideră că așa a vrut Dumnezeu și că Acesta a avut un alt plan pentru ei. Și totuși, teribila încercare i-a întărit și mai tare și le-a spoit credința, însă pentru moment nu mai au în plan să devină părinți.

Acum, cei doi soți vor doar să se liniștească și, poate după ce trece această perioadă dificilă, marcată de boala grea a momentului, vor relua încercările. Brigitte preferă să creadă că Dumnezeu s-a gândit că ar fi greu pentru o femeie însărcinată să treacă prin pandemie, să se protejeze și așa a decis să-i schimbe destinul. Acest gând o liniștește uneori, dar tot își imaginează cum ar fi fost ca Brigitte și Pastramă să fie părinți acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *