Prima pagină » Cancan ultimă oră » Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, atunci când nimeni nu mai credea că este posibil

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, atunci când nimeni nu mai credea că este posibil

07 iul. 2022, 21:30,
în Cancan ultimă oră

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, atunci când nimeni nu mai credea că este posibil. Se pare că cei doi soți au decis să mai dea o șansă mariajului lor atât de încercat.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Brigitte a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă, dar iată că cei doi au îngropat securea războiului și s-au împăcat. După ce și-au aruncat cuvinte grele în social media și părea că nimic nu-i mai poate întoarce din drum, cei doi sunt iar împreună.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat

Vestea că Brigitte și Florin Pastramă se despart a fost pe prima pagină a tuturor tabloidelor. Despărțirea anunțată de Brigitte în mediul online a fost urmată de o scurtă împăcare.

Cu puțin timp în urmă, Brigitte și-a luat prin surprindere urmăritorii din social media cu mai multe fotografii de la nunta cu Florin Pastramă, iar asta i-a derutat pe fanii ei. Conform informațiilor furnizate de Antena Stars, se pare că Brigitte a ales să treacă peste momentele dificile din căsnicia cu Florin Pastramă și s-a împăcat cu soțul ei.

În timp ce Florin Pastramă nu confirmat știrea, Brigitte a posta în social media fotografii relevante cu privire la statusul actual al relatiei sale.

Brigitte, mesaje pentru familia soțului ei

După ce, la scurt timp după anunțul divorțului, Brigitte a început să acum a posteze mesaje atât pentru mama soțului ei, cât și pentru cumnatul său, unde mesajul este cu totul altu

„Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc. El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea. Și nu voi permite nimănui, pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a mai scris Brigitte în social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *