Prima pagină » Cancan » Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit? Mariajul lor s-a transformat într-o relație la distanță

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit? Mariajul lor s-a transformat într-o relație la distanță

20 aug. 2024, 14:41,
în Cancan

Brigitte și Florin Pastramă par să se fi despărțit, ținând cont că cei doi locuiesc separat, la mare distranță unul de celălalt. Astfel, în timp ce bruneta s-a stabilit în Dubai, soțul ei, care nu s-a adaptat la viața din Emirate, s-a întors în țară. Mai mult, Brigitte Pastramă încearcă să-și vândă toate proprietățile din țară, semn că vrea să renunțe definitiv la România.

Brigitte Pastramă nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Are mai multe mariaje la activ, penultimul fiind cu Ilie Năstase. În urmă cu câțiva ani, bruneta s-a căsătorit cu Florin Pastramă, relația dintre ei înfiripându-se la emisiunea Ferma. Totuși, și acest mariaj pare să scârție, deoarece în prezent are o relație la distanță cu soțul ei.

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit?

Brigitte Pastramă este plecată în Dubai de ceva timp, pentru a oferi un trai mai bun familiei și a-și ajuta fiica să studieze acolo. Bruneta și-a achiziționat o locuință în Emirate, unde s-a stabilit, și vine în România doar de două ori pe an. Acum, partenera de viață a lui Florin Pastramă se bucură de roadele muncii sale.

Brigitte Pastramă recunoaște că mutatul în Dubai a fost un sacrificiu pentru toată familia ei, dar a făcut-o pentru binele fiicei sale. Ea și Florin stau mai mult despărțiți și încearcă să le fie bine așa.

„Este un sacrificiu pe care l-am făcut mutându-mă cu Sara în Dubai, pentru că eu și cu Florin suntem 75% din timp despărțiți. El are grijă de business-urile noastre de aici. Am încercat să facem și invers, dar Florin nu s-a adaptat foarte bine acolo, așa că decis să facem așa, să fiu eu cea care face sacrificiul”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Din ce se întreține Brigitte în Emirate

De asemenea, Brigitte nu s-a ferit să dezvăluie din ce face bani în Emirate. Aceasta a muncit mult pentru a ajunge a nivelul la care este în prezent.

„Am deschis o firmă și facem design interior și renovări. Facem ceea ce am făcut și în România și ne pricepem cel mai bine aici. Eu nu știu, cred că îți trebuie foarte mulți bani pe care să îi investești ca să îți meargă foarte bine acolo.

Dacă nu ai, faci doar cât să supraviețuiești, sincer. Chiar dacă mâna de lucru este mult mai ieftină ca în România și materia primă, sunt și foarte mulți oameni care vin acolo să își facă afaceri și oferă poate un produs pe care eu nu pot să-l ofer.

Am renovat, am avut câteva proiecte pe care le-am făcut, dar consider că dacă le-am fi făcut în Europa, în România, am fi câștigat de trei ori mai mult și ar fi fost mult mai ușor”, a dezvăluit Brigitte Pastramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *