Prima pagină » Cancan ultimă oră » Brigitte și Florin Pastramă, prima ipostază de cuplu, după ce s-au împăcat. Cum s-au afișat cei doi

Brigitte și Florin Pastramă, prima ipostază de cuplu, după ce s-au împăcat. Cum s-au afișat cei doi

09 iul. 2022, 13:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

La începutul lunii trecute, Brigitte Pastramă lua lumea mondenă prin surprindere. Atunci, vedeta anunța că, după trei ani de mariaj cu Florin Pastramă, cuplul lor a ajuns la destrămare.

Și mai uluitor a fost motivul invocat de brunetă. Ea spunea la momentul respectiv că divorțul este iminent din cauza comportamentului agresiv al partenerului ei de viață, dar și din cauza implicării familiei acestuia în relația lor, ceea ce a și dus, de multe ori, sublinia ea, la pătarea imaginii sale.

Florin și Brigitte Pastramă, prima imagine de cuplu 

Lucrurile păreau cât se poate de serioase, fosta soție a lui Ilie Năstase spunând că este sigură că-și dorește să devină iar o femeie liberă și disponibilă, fiind sătulă de câte a îndurat.

Însă, toate aceste decizii s-au schimbat radical la doar câteva zile distanță, când în mediul online, tot era ea cea care dădea de înțeles că mai poate oferi o șansă iubirii ei cu Florin.

Iar recent, la capitolul iubire, surpriza mondenă a venit tot de la cuplul care-și anunța cu sule și trâmbițe divorțul. Brigitte fiind cea care, printr-un mesaj public, alături de o fotografie cu încă soțul ei și mama acestuia, a anunțat marea împăcare.

După acest fapt, acum, cei doi amorezi au făcut publică și prima ipostază romantică de cuplu. Se pare că după perioada grea prin care au trecut, fiind la un pas de a pune capăt relației, Florin și Brigitte se iubesc mai mult ca niciodată.

Nu o spunem noi, ci chiar vedeta. Pe contul personal de Instagram, la ceas de seară, Brigitte a ținut să afle toată lumea că fluturii dragostei i-au reapărut în minte și inimă.

Imaginea cu cei doi îi arată stând în pat, îmbrățișați, Florin ținând mâna pe picioarele dezgolite ale brunetei. Iar în dreptul imaginii, ca împăcarea să fie și mai reală și mai credibilă, Brigitte Pastramă a lăsat și un mesaj de suflet. Vedeta și-a pus sufletul pe tavă în fața soțului, făcându-i o declarație de iubire publică.

”Te iubesc foarte mult”, a scris Brigitte Pastramă pe contul personal de Instagram, în dreptul noii dovezi de iubire pentru cel care i-a devenit soț în urmă cu trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *