Prima pagină » Cancan » Brigitte și Florin Pastramă mai vor un copil? Ce detaliu i-a dat de gol
Brigitte și Florin Pastramă mai vor un copil? Ce detaliu i-a dat de gol

Brigitte și Florin Pastramă mai vor un copil? Ce detaliu i-a dat de gol

15 iul. 2021, 13:02,
BZI.ro, în Cancan

Brigitte și Florin Pastramă sunt împreună de ceva timp, iar acum se pare că mai vor un copil. Aceștia își doresc să își mărească familia și nu exclud varianta de a deveni părinți cât de curând.

Cel care a vorbit despre asta a fost chiar Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă mai vor un copil

În cadrul reality-showului, care le poartă numele, cei doi își exprimă pe față toate sentimentele. Nu de puține ori au fost surprinși certându-se sau în ipostaze mai intime. Recent, fanii celor doi au fost surprinși când l-au auzit pe Florin cum bate apropouri cu privire la faptul că, cât de curând, ar putea să devină tătic.

În timp ce Brigitte i-a spus lui Florin Pastramă să spele câinele în partea „dorsală”, bărbatul a făcut o referire la o posibilă sarcină spunând că în acest fel „exersează pentru viitorul copil”.

„Exersez pentru viitorul copil pe care mi-l face Brigitte. Băi, îți fac copil, dar tu te ocupi de el”, spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii.

Florin Pastramă i-a pus pe telespectatori pe gânduri

Vorbele spuse de actualul soț a lui Brigitte i-a pus pe telespectatori pe gânduri, însă, până când acest lucru o să devină realitate, cei doi își îndreaptă atenția pe patrupedul de care au grijă.

Animalul de companie este în centrul atenției, având în vedere că a câștigat mai multe concursuri, iar în săptămânile ce urmează va participa la o nouă competiție.

„Jo a avut trei concursuri și a câștigat premiul cel mare la toate. O să mai mergem la sfârșitul lunii iulie, la începutul lunii august în Istanbul la expoziție, deoarece a câștigat și un titlu internațional și dacă mai câștigă două titluri internaționale în două țări diferite va deveni campion european.

Trebuia să mai mergem și în Grecia cu el la expoziție, dar nu am mai mers, pentru că fix atunci au operat-o pe mama lui Florin și a fost nasol. L-am înscris la un concurs internațional în Istanbul. E foarte tare la concurs, mergi cu scăunel de camping, cu cort. Prima dată am fost cu Sara. Acum trebuie să ne facem bilete. Mergem la Istanbul și trebuie luăm o casă acolo, pentru că nu putem să-l ținem la hotel”, a declarat Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă are doi copii care deja sunt mari

Fiul fostei soții a lui Ilie Năstase, Robert Sfăt, este deja major, iese în cluburi de fițe și își trăiește viața ca orice al adolescent al zilelor noastre. De asemenea, s-a aflat faptul că acesta este atras de muzica, așa că s-a decis că își dorește ca pe viitor să devină DJ.

Brigitte Sfat are doi copii care provin din relații diferite. Sara, mezina familiei, provine din povestea de iubire cu Ovidiu Torj, iar fiul cel mare este rezultatul mariajului cu omul de afaceri Octavian Sfăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *