Prima pagină » Cancan ultimă oră » Brigitte Sfăt a răbufnit la adresa lui Florin Pastramă: „Eu nu greșesc cu nimic. Văd cum se comportă, și el, și fratele lui, și mama lui. Și își bat joc de mine”

Brigitte Sfăt a răbufnit la adresa lui Florin Pastramă: „Eu nu greșesc cu nimic. Văd cum se comportă, și el, și fratele lui, și mama lui. Și își bat joc de mine”

08 dec. 2020, 22:32,
în Cancan ultimă oră

Brigitte Pastramă s-a săturat de traiul avut alături de soțul său, Florin Pastramă. Cei doi sunt de doi ani împreună, însă sfârșitul pare mai aproape ca niciodată. Ce destăinuiri a făcut vedeta, în direct, la Antena Stars?

Brigite Pastramă a trecut prin multe probleme de ordin emoțional de-a lungul timpului. După mai multe relații eușuate, din care au rezultat și doi copii, bruneta a crezut că și-a găsit adevărata fericire. Cu mai multe afaceri bine puse la punct și care dau rezultatele așteptate, Brigitte se poate considera o femeie de afaceri împlinită, însă în ceea ce privește relația de cuplu, nu mai putem spune același lucru.

În timp ce toată lumea crede că între Brigite Sfăt și Florin Pastramă este numai lapte și miere, ei bine această ipoteză a fost demontată chiar de către aceasta, spunând despre viața sa că este „un coșmar, din toate punctele de vedere”.

Brigitte Sfăt nu mai vrea să trăitască alături de Florin Pastramă

Deranjată de criticile pe care Florin i le-a adus în ceea ce privește educația pe care i-a oferit-o fiicei sale adolescente Sara, Brigitte a răbufnit.

„Eu nu greșesc cu nimic. Încerc să mă aplec spre credință. M-am săturat să fiu făcută bolnavă, m-am săturat să fiu făcută nebună, m-am săturat să urle la mine, m-am săturat să mă facă în toate felurile, eu care am avut patru bărbați în 15 ani, m-am săturat să fiu făcută așa de către el. Nu e o relație, ca să zici că te desparți așa, cu una, cu două. E o căsnicie. Eu văd cum se comportă, și el, și fratele lui, și mama lui. Și își bat joc de mine”, a afirmat Brigitte, supărată, las Antena Stars.

Nu este pentru prma dată când Brigitte și Florin Pastramă se ceartă, și nici când bruneta susține că nu și-l mai dorește în viața ei. Relația lor este poate una dintre cele mai controversate, mai ales din cauza ciocnirilor, uneori violente, dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`