Prima pagină » Cancan » Brigitte Pastramă vrea să aibă copii cu soțul ei! Ce spune vedeta despre problemele lui Florin Pastramă

Brigitte Pastramă vrea să aibă copii cu soțul ei! Ce spune vedeta despre problemele lui Florin Pastramă

12 nov. 2021, 14:37,
BZI.ro, în Cancan

Brigitte, soția lui Florin Pastramă, vrea să aibă copii și va încerca din nou să devină mamă însă de această dată exclude fertilizarea in vitro. Cei doi au mai avut o tentativă de a deveni părinți după nuntă, însă bruneta a pierdut sarcina. Însă acum, Brigitte Pastramă speră să nu se mai confrunte cu problemele din trecut și să-și vadă visul împlinit.

Fosta soție a lui Ilie Năstase și Florin Pastramă formează un cuplu controversat, dar totodată îndrăgit în showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de trei ani, în timpul filmărilor pentru reality show-ul Ferma. Atunci ei s-au cuplat și chiar au rămas împreună în pofida zvonurilor că totul ar fi fost o strategie de marketing a producătorilor emisiunii. Apoi, la scurt timp, Brigitte și Florin s-au căsătorit și sunt în continuare împreună, chiar dacă relația lor are suișuri și coborâșuri. Un moment dificil în viața lor a fost când soții Pastramă au vrut să devină părinți. Brigitte Pastramă a rămas însărcinată apelând la fertilizarea in vitro, însă a pierdut sarcina.

Brigitte Pastramă vrea să aibă copii cu Florin

Brigitte și Florin își doresc din nou să devină părinți, însă cei doi exclud fertilizarea in vitro de această dată! Acum, vedeta și soțul ei încearcă din răsputeri și speră că vor face un bebeluș. Brigitte a vorbit, de curând, despre faptul că îți dorește enorm să devină din nou mamă, alături de sufletul ei pereche, Florin Pastramă.

Bruneta a încercat fertilizarea in vitro, acum câțiva ani, și din nefericire, a pierdut sarcina. A suferit foarte mult după acel incident și a avut și probleme care i-au afectat sănătatea, după acea procedură. Acum, Brigitte nu vrea să mai recurgă la acea procedură.

„Ne dorim normal, încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament că m-am simțit rău un an de zile după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult. M-am simțit foarte rău, trebuie să-ți dai injecții singură, două pe zi, mai ales după ce nu mai faci tratamentul îți e rău. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are bebelașii ăia ai lui mai leneși, mai puturoși”, a spus Brigitte Pastramă.

Bruneta are doi copii din mariajele anterioare

În momentul de față, Bigitte se află la al patrulea mariaj. Primul ei soț a fost Octavian Sfăt, care a murit în 2002 în urma unui atac de cord. Din căsătoria acestora a rezultat Robert, primul ei copil, care acum are 22 de ani. Câțiva ani mai târziu, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, cu care o are pe Sara. A mai fost căsătorită și cu Ilie Năstase, neavând însă copii cu fostul tenismen.

Astfel, acum, ea încearcă din nou să devină mamă, cu Florin Pastramă, după o primă încercare nereușită. În urmă cu doi ani, bruneta a pierdut copilul și a trecut printr-o perioadă extrem de grea, mai ales pentru că dorința de a deveni din nou mamă era una foarte mare.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat”, mai spune Brigitte Pastramă, referitor la copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *