Prima pagină » Cancan » Brigitte Pastramă, supărată pe Florin. Cum au reușit cei doi să se certe din nou

Brigitte Pastramă, supărată pe Florin. Cum au reușit cei doi să se certe din nou

08 iul. 2021, 11:02,
în Cancan

Brigitte Pastramă este din nou supărată pe soțul ei Florin. Mariajul dintre cei doi pare a fi o joacă de-a șoarecele și pisica. Desi se iubesc, tachinările sunt la ordinea zilei. Bruneta pare să fie deranjată în fiecare zi de acțiunile lui Florin Pastramă.

Brigitte se enervează foarte repede și nu ține cont de cine este în fața ei și, dacă e nevoie, se descarcă așa cum știe ea mai bine.

Brigitte Pastramă, supărată pe Florin

Acum câteva zile, cei doi soți au mai bifat un episod în care bruneta și-a ieșit din minți în urma acțiunilor soțului ei. Din cauza că au avut probleme cu muncitorii, soții Pastramă sunt nevoiți să facă treabă acasă, la locul de joacă și ori unde altundeva este nevoie.

Munca cea mai mare este depusă la casă, acolo unde Brigitte vrea ca totul să arate foarte bine. Drept urmare toată ziua stă cu ochii pe angajați, dar și pe Florin.

Deoarece a învățat mereu să se descurce singură în viață, Brigitte are pretenția ca și soțul ei să facă la fel, însă lui Florin nu îi vine la fel de ușor.

Așa s-a întâmplat și când au vrut să pună tapet pe un gard exterior din grădină. Brigitte s-a enervat teribil pentru faptul că soțul ei nu se concentra și nu-i respecta indicațiile.

„Du-te în spate! Invers măi băiatule! Măi Florin, du-te acolo”, au fost cuvintele pe care le-a strigat cu disperare Brigitte.

După acest episod, Florin a rugat-o pe Brigitte să se calmeze și lucrurile s-au liniștit.

Brigitte Pastramă a fost trădată de o angajată

Întregul episod a apărut în show-ul tv unde telespectatorii pot să urmărească îndeaproape viața de zi cu zi a lui Brigitte și a soțului ei, Florin Pastramă.

Mai exact, o angajată de a Brigittei a umblat în telefonul acesteia și a luat mai multe poze cu ea în care apărea în ipostaze intime.

Gina, pe numele ei, a distribuit una dintre pozele sexy cu soția lui Florin Pastramă printre muncitorii angajați la firma lui Brigitte.

Angajații au ajuns să se distreze pe seama acelor imagini și s-au amuzat pe seama religiei vedetei. Mai mult decât atât, după acest episod, muncitorii și-au dat demisia și au lăsat-o pe Brigitte cu ochii în soare.

Bărbații care lucrau la firma condusă de vedetă și-au dat pe rând demisia, asta după ce în mâinile lor a ajuns o fotografie cu șefa lor îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Totul s-a produs din cauza Ginei, o femeie în care Brigitte avea încredere și pe mâna căreia și-a lăsat telefonul.

Brigitte Pastramă a fost amenințată de cămătari în restaurantul ei

Brigitte Pastramă a trecut prin sperietura vieții ei, după ce în urma cu ceva timp s-a trezit cu cămătarii în restaurantul ei. Aceștia au venit înarmați cu 3 macete și au început un scandal monstru în local, îndemnându-i pe clienți să nu plătească ceea ce au consumat.

Aflați sub amenințarea armelor, vedeta și angajațîi ei au sunat imediat la Poliție, iar autoritățile s-au deplasat de grabă la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *