Prima pagină » Cancan » Brigitte Pastramă și-a scos la vânzare vila din Pipera. Cum arată casa și cât cere pe ea

Brigitte Pastramă și-a scos la vânzare vila din Pipera. Cum arată casa și cât cere pe ea

26 iul. 2024, 11:14,
BZI.ro, în Cancan

Brigitte, soția lui Florin Pastramă, și-a scos la vânzare vila pe care o deține în Pipera, deoarece a constatat că nu-i aduce niciun profit. Bruneta, care s-a mutat de ceva timp în Dubai, vine în țară doar de două ori pe an. În plus, Brigitte Pastramă este decisă să investească banii pe care îi va obține din vânzarea locuinței.

Brigitte Pastramă a devenit destul de inactivă pe rețelele de socializare, după ce în trecut era o prezență constantă în presa mondenă și pe internet. Vedeta pare că s-a maturizat pe deplin și nu se mai implică în scandaluri, care, de altfel, i-au adus celebritatea. Nu în ultimul rând, Brigitte s-a mutat cu soțul și cu fiica, în urmă cu doi ani, în Dubai și vine destul de rar în țara natală, potrivit Unica.

Brigitte Pastramă și-a scos la vânzare vila din Pipera

Brigitte Pastramă a decis să își vândă vila de lux din zona Pipera pentru o sumă uriașă. Decizia a fost luată de focoasa brunetă după ce a realizat că imobilul nu îi aduce niciun venit, ci îi o supune la cheltuieli inutile.

Deși s-a mutat de mai mult timp în Dubai, Brigitte Pastramă încă mai deține proprietăți în România. Iar una dintre acestea este o vilă cu trei etaje, cinci dormitoare, cameră tehnică cu bucătărie de serviciu, patru băi, piscină exterioară, două garaje și jacuzzi, situată în zona Pipera, pe care a scos-o la vânzare pentru suma de 840.000 de euro.

După ce a observat că acest imobil nu îi aduce niciun venit, ci doar o face să cheltuie bani, Brigitte Pastramă a decis că este timpul să îl vândă. Astfel, vila a fost scosă la vânzare pentru suma de 840.000 de euro.

„Nu, nu am probleme financiare, am și alte proprietăți. Dar în respectiva vilă nu mai locuiește cineva de un an. Nu are nimeni grijă de ea și se deteriorează. E păcat, pierd bani, îi țin blocați. Mă costă întreținerea ei 3000-3300 de lei în fiecare lună. Nu mai are rost să o țin. Aș fi putut să o închiriez, dar riscam să fie făcută praf, am mai trecut prin asta”, a declarat Brigitte Pastramă.

Soția lui Florin Pastramă vrea să investească banii

Brigitte Pastramă vrea să investească banii pe care îi va primi în urma vânzării vilei de lux.

„Suma pe care aș obține-o pe vilă o pot investi în Dubai sau în altă parte. Chiar nu mai am nevoie de ea. Eu, în România, vin de două ori pe an. Sunt sigură că voi găsi pe cineva interesat, are, în prezent, toate facilitățile. Doar cu decorarea bucătăriei am cheltuit 45.000 de euro”, a precizat ea.

Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai în urmă cu ceva timp și se întoarce destul de rar în România. Aceasta a explicat că a luat această decizie pentru fiica ei, datorită regulilor stricte care există în Emiratele Arabe cu privire la consumul de alcool și droguri.

„În acest moment, copilul meu nu are un factor de decizie foarte important și este influențat de anturaj. Acolo nu există anturaje care să consume așa ceva. Viața în Dubai este foarte sigură”, a precizat Brigitte Pastramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *