Prima pagină » Actualitate » Brigitte Pastramă și-a scos acidul hialuronic din buze! Cum au reacționat internauții când au văzut imaginile
Brigitte Pastramă și-a scos acidul hialuronic din buze! Cum au reacționat internauții când au văzut imaginile

Brigitte Pastramă și-a scos acidul hialuronic din buze! Cum au reacționat internauții când au văzut imaginile

06 nov. 2023, 08:19, 1 ,
în Actualitate

Brigitte Pastramă și-a scos acidul hialuronic din buze. Aceasta nu este singura schimbare pe care a făcut-o fosta soție a lui Ilie Năstase în ultima perioadă. Brigitte De când s-a mutat în Dubai, Brigitte a renunțat la extensiile de păr și genele false și are cheltuieli mai mici decât avea în România.

Brigitte Pastramă și-a scos acidul hialuronic din buze

Plecată în Dubai, Brigitte Pastramă susține că a redescoperit naturalețea, după o serie lungă de intervenții estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. Aceasta susține că se bucură de mai mult succes după ce și-a scos extensiile de păr, genele false și acidul hialuronic din buze.

„La trei ore după «fire». De când mi-am scos extensiile, genele și acidul din buze parcă am mai mult succes! Greșesc?”, a scris partenera de viață a lui Florin Pastramă pe contul său de Instagram.

Brigitte Pastramă a primit reacții total diferite de la urmăritorii ei. Intervenția la nivelul buzelor nu se vede deloc, iar acestea par la fel de mari ca înainte.

„Buze prea mari pentru volumul feței; ești f caraghioasă” / „Sunt buzele mai mari decât obraji nu mă pot uita mai decent era mult mai frumos (sic!)”, au comentat internauții.

Alți urmăritori ai focoasei brunete consideră că Brigitte a făcut treabă bună și că nu are motive să plece urechea la cei care o critică.

„Ești mai frumoasă fără filtru. Nici așa nu e rău deloc. Frumoasă te-ai născut! Felicitări!” / „Oricum, la vârsta ta, dai clasă la Divele din showbiz. Ești superbă”, au comentat alți urmăritori ai Brigittei.

Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai

În Dubai, Brigitte Pastramă a făcut o schimbare radicală în viața ei după ce a decis să părăsească România. Bruneta a renunțat la viața mondenă de aici, plecând spre Dubai cu fiica sa, Sara. Florin Pastramă este mai rar văzut în Emiratele Arabe, deoarece are afaceri de rezolvat în țara noastră.

În Dubai, Brigitte și-a cumpărat o proprietate pentru care a plătit nu mai puțin de 400.000 de euro.

„Mi-am cumpărat casa acolo în noiembrie, anul trecut, de la un proprietar, doar că este o comunitate nouă. E foarte centrală casa, nu este foarte mare, dar nu terminaseră branșamentul la utilități și ne-au tot ținut câteva luni în hand-over. Am 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, că nu ne-am permis mai mult. Casa din Pipera este mult mai mare, are și piscină”, a declarat Brigitte.

În Dubai, fosta soție a lui Ilie Năstase are o afacere în domeniul amenajărilor interioare. Vedeta susține că nu duce o viață luxoasă, ci una decentă, mai degrabă.

„Mi-am deschis împreună cu Florin o firmă de design și amenajări interioare. Avem o echipă cu care renovăm case. Schimbăm faianța, punem mozaic, avem 2 stiluri de design, frech riviera și italian. Noi vopsim pereții cu velvet, punem tapet, modificăm instalația electrică în funcție de design și preferințele fiecăruia. Avem mai multe servicii pe care le oferim, dar toate merg pe design francez sau italian”, a menționat Brigitte Pastramă și-a scos acidul hialuronic din buze.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *