Prima pagină » Cancan ultimă oră » Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum a reacționat soțul ei, Florin

Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum a reacționat soțul ei, Florin

26 oct. 2020, 22:30,
în Cancan ultimă oră

În urmă cu doar câteva zile, Brigitte și-a luat toți admiratorii de pe rețelele de socializare prin suprindere, după ce a anunțat că-și va face o nouă intervenție la nivelul feței. Astăzi, faimoasa femeie de afaceri i-a lăsat muți de uimire prin prima apariție după procedura respectivă. Iată care a fost reacția incredibilă a lui Florin Pastramă, după ce și-a văzut soția „proaspăt” tunată!

Brigitte este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Frumoasa brunetă este apreciată de public atât pentru cariera ei în domeniul afacerilor, ținând cont de rezultatele ei excepționale, cât și pentru faptul că a demonstrat de fiecare dată că este o femeie asumată, care nu se ascunde niciodată după deget.

Așadar, Brigitte Pastramă nu are nicio problemă în a fi deschisă cu fanii ei. În timp ce alte doamne sau domnișoare încearcă să ascundă faptul că în decursul timpului au apelat la mici „modificări” acolo unde au crezut că este necesar, soția lui Florin Pastramă a recunoscut de fiecare dată când i-a făcut o „vizită” medicului estetician pentru unele operații.

Chiar dacă ne aflăm în pandemie, Brigitte nu-și neglijează niciodată admiratorii. Astfel, nu este de mirare că se bucură de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Faimoasa femeie de afaceri i-a anunțat de curând că i-a ascultat îndemnul surorii ei, de altfel la fel de superbă, și a hotărât să se lase pe mâinile celor mai buni medici pentru a trece printr-o procedură la nivelul feței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`