Prima pagină » Cancan » Brigitte Pastramă, scandal cu soțul de la termopane. Totul a pornit de la amenajarea terasei

Brigitte Pastramă, scandal cu soțul de la termopane. Totul a pornit de la amenajarea terasei

04 nov. 2021, 14:00,
în Cancan

Brigitte Pastramă a fost recent protagonista unui nou scandal cu soțul ei, totul având legătură cu niște termopane pentru terasa pe care cei doi o amenajează. Cei doi soți pastramă se implică total în lucrările de modernizare pe care le fac, ajungând astfel la discuții în contradictoriu. În cazul de față, spiritele s-au încins deoarece nu au fost pe aceeași lungime de undă la respectiva lucrare.

Brigitte și Florin Pastramă sunt două personaje controversate din showbizul autohton. Brigitte a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani pe când era soţia lui Ilie Năstase. După divorțul de acesta, ea a participat la emisiunea Ferma unde s-a cuplat cu Florin Pastramă. Astfel, după emisiune, cei doi au dovedit că relația lor nu a fost doar o lovitură de imagine și s-au căsătorit. Cu toate acestea, ei au fost deseori implicați în tot felul de certuri și scandaluri, multe dintre ele în locuri publice. În momentul de față ei sunt protagoniștii unui reality-show – „Brigitte și Pastramă” – care le prezintă telespectatorilor viața de zi cu zi a celebrului cuplu.

Brigitte Pastramă, scandal de la termopane

În ultimele episoade ale emisiunii, Brigitte și Florin Pastramă sunt implicați în amenajarea terasei restaurantului lor. Cei doi muncesc cot la cot cu muncitorii, însă nu au ajuns la un numitor comun în cazul unor geamuri de termopan. De aici și până la ceartă nu a mai fost decât un pas.

Pentru că își doresc ca toate lucrurile să iasă ca la carte, între Florin și Brigitte Pastramă se încing spiritele și apar multe contraziceri. Bruneta își dorește ca treburile să funcționeze după bunul plac, iar munca muncitorilor să fie cât mai ușoară și rapidă. Numai că Florin Pastramă nu a fost de acord cu unele decizii ale soției lui Brigitte și a trecut peste cuvântul ei.

”M-a enervat Florin, cu faptul că a greșit tehnica cu montarea termopanului și mi-a tăiat toată energia. Așa că m-am apucat de montat plante. Eu îmi doresc să fac acest design de șapte ani de zile, de când am început pentru prima dată să fac castelul”, precizează Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă, întâlnire de gradul zero cu Ilie Năstase

Zilele trecute, Brigitte Pastramă s-a întâlnit în București cu fostul soț Ilie Năstase. Ambii au probleme în căsnicie, însă Ilie Năstase chiar urmează să divorțeze de ultima parteneră Ioana Simion. Așadar, cei doi foști soți s-au revăzut și au petrecut câteva minute într-un restaurant pe care celebrul tenismen îl frecventează. Ilie se afla în local chiar în timp ce fosta lui parteneră și-a făcut apariția, așa că această întâlnire nu a putut să fie evitată.

Totuși, între cei doi lucrurile nu par să fie tensionate. În prezent, fostul mare tenismen trece printr-o perioadă extrem de grea după ce partenera lui, Ioana Simion, a decis să se despartă definitiv de el. În altă ordine de idei, cu privire la lucrările de amenajare la care participă și Brigitte Pastramă, rămâne de văzut ce finalitate va avea respectivul scandal cauzat de termopane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *