Prima pagină » Cancan » Brigitte Pastramă, mulțumită de viața în Dubai. De ce a ales să plece din România

Brigitte Pastramă, mulțumită de viața în Dubai. De ce a ales să plece din România

18 iul. 2024, 15:36, 1 ,
în Cancan

Brigitte Pastramă este mulțumită de viața pe care o duce în Dubai și nu regretă deloc că a ales să plece din România. Aceasta a povestit că a făcut acest pas mai ales pentru fiica ei Sara, care este adolescentă. Brigitte Pastramă mai spune că Dubaiul este un loc foarte sigur, mai ales pentru tineri, din punct de vedere al substanțelor interzise.

Au trecut aproape 2 ani de când Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai. Drumul nu a fost deloc simplu, dar acum vedeta nu regretă că a făcut alegerea. Deși o astfel de țară ar putea speria pe mulți, cel puțin dintr-un punct de vedere există un mare avantaj. Și e cu atât mai important cu cât e vorba despre unul dintre copiii săi, mezina sa, potrivit LPF.

Brigitte Pastramă, mulțumită de viața în Dubai

Soția lui Florin Pastramă a explicat de ce a ales să își înscrie fiica la școala din Dubai. Bruneta a motivat că nu vrea să treacă prin aceleași experiențe prin care a trecut cu fiul ei în perioada adolescenței. Adolescenta Sara, în vârstă de 15 ani, rezultată din a doua căsnicie a vedetei, cea cum Ovidiu Torj, s-a adaptat foarte bine la sistemul de învățământ de acolo.

Aflată în România pentru o perioadă de două luni, pentru că fiica ei este în vacanță, Brigitte Pastramă a vorbit, printre altele, despre motivele pentru care a preferat să-și înscrie fata acolo și să renunțe la sistemul de învățământ din România. Băiatul ei prin prima căsnicie, cea cu Octavian Sfăt, decedat chiar în timpul mariajului, e mare, are deja 22 de ani. Robert nu avea însă nici 3 ani când tatăl a făcut atac de cord, iar mama lui a rămas să se ocupe singură de tot: două cluburi, un hotel, un restaurant și două case.

„Eu am doi copii. Nu am vrut să am aceeași experiență cu fetița. În momentul în care a venit într-o seară după distracție, am decis că e timpul să plecăm de aici pentru că este mult mai sigur”, a explicat Brigitte Pastramă.

Primul impact cu țara a fost unul dur

Vedeta a povestit că, din momentul în care a intrat în Dubai, a fost întâmpinată de un mesaj care transmitea că pentru deținerea de substanțe interzise, pedeapsa este capitală. Un mesaj menit să trezească pe oricine urgent la realitate.

„Când am intrat în acea țară, ca turist, m-a întâmpinat un mesaj care îmi spunea să nu transportăm pentru nimeni niciun bagaj, pentru că dacă deținem droguri asupra noastră pedeapsa este capitală. Până la 21 de ani nu se vinde alcool. Alcoolul se vinde doar în baza anumitor permise speciale.

Este o țară foarte sigură din punct de vedere al acestor substanțe și alcoolului. În acest moment, copilul meu nu are un factor de decizie foarte important și este influențat de anturaj. Acolo nu există anturaje care să consume așa ceva. Viața în Dubai este foarte sigură”, a explicat soția lui Florin Pastramă.

Comentarii
  • eu în locu tău n-aș fi atâta de sigură..ai grijă dragă să nu cumva să te omoare careva pe-acolo așa cum au drogat-o și au omorât-o pe Magdalena Zuk în Egipt.e tot pe-acolo.femeie bună ai foarte mare grijă nu aparții de țara lor și mai ales de religia lor.ăia omoară în circumstanțe misterioase turiștii.tu numa Dubai și lux vrei.și toată ziua să stai cu curu în restaurante și să mănânci toate căcaturile pe care ei le scapă pe jos.o mâncare știi să faci??dacă tot ai ajuns în Dubai cu ce te ocupi pe-acolo??ce muncești??tu nu știi numa să te lauzi tuturor cu călătoriile tale tâmpite.nici nu mă mir că toți bărbații te-au părăsit.ai muncit ceva în viața ta cu adevărat sau aștepți și tu șeicul-fraierul care să te țină numai în puf??nu te supăra dar ai îmbătrânit deja.vin noi și noi generații de femei tinere foarte căutate.nu te supăra dar ai întrecut orice limită la capitolul penibilitate.nu te mai lăuda atâta.și ai foarte mare grijă să nu cumva să mori pe-acolo să te omoare ăia pentru că nu aparții de țara și de religia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`