Prima pagină » Cancan » Brigitte Pastramă, la vârsta la care își dorește neapărat un copil cu soțul ei. Ce anunț a făcut de ziua ei

Brigitte Pastramă, la vârsta la care își dorește neapărat un copil cu soțul ei. Ce anunț a făcut de ziua ei

08 feb. 2022, 11:22,
BZI.ro, în Cancan

Brigitte, soția lui Florin Pastramă, este o vedetă aflată la vârsta maturității depline care are o mare dorință pentru acest an. Bruneta își dorește din toată inima să-l facă tătic pe bărbatul ei, Florin neavând până acum copii. În schimb, Brigitte Pastramă a mai fost mamă, de două ori, având un băiat și o fată din relațiile anterioare.

Brigitte Pastramă și-a sărbătorit pe 7 februarie ziua de naștere, iar vedeta a avut parte de o surpriză de proporții cu ocazia aniversării sale. Soția lui Florin Pastramă s-a emoționant foarte tare de ziua ei. Vedeta și-a aniversat ziua la un restaurant, cu o seară înainte să împlinească 45 de ani, alături de familie. Apoi, în dimineața următoare, Brigitte Pastramă a avut parte de o surpriză de proporții din partea unei fane.

Brigitte Pastramă, cadou din partea unei fane din Maramureș

O fană înfocată de-a lui Brigitte Pastramă i-a făcut o mare surpriză brunetei cu ocazia zilei sale de naștere. Admiratoarea din Maramureș a pus totul la punct în cel mai mic detaliu, așa că a luat legătura cu o firmă care organizează surprize la domiciliu, iar reprezentanții au mers la locuința vedetei în cel mai scurt timp.

Din partea fanei, Adriana pe numele său, Brigitte Pastramă a primit un urs mare de pluș, un aranjament floral, un tort aniversar și o mulțime de baloane. Totodată, ea a primit și o scrisoare, acolo unde fana a scris câteva lucruri ce au emoționat-o enorm pe brunetă. Mai precis, admiratoarea i-a transmis gânduri bune cu ocazia zilei de naștere, iar în finalul scrisorii, Adriana din Maramureș i-a spus că speră ca în anul 2022 să rămână însărcinată și să facă un bebe, lucru pe care Brigitte Pastramă îl dorește din toată inima.

„Domnul să vă umple viața cu multă sănătate și iubire. Să vă încingă brațele cu putere și să vă dăruiască un bebe pe 2022. Cu toată dragostea, Adriana din Maramureș”, se regăsea pe scrisoarea primită de Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă, la vârsta la care își dorește neapărat un copil

Evident, Brigitte Pastramă s-a emoționat până la lacrimi după ce a citit scrisoarea, mărturisind că nu se aștepta la o asemenea surpriză chiar din partea unei fane. Vedeta a specificat că nu credea că există persoane care să facă gesturi atât de frumoase, motiv pentru care a crezut că cineva își bate joc de ea.

„Deci eu chiar n-am crezut, am crezut că cineva își bate joc de mine, n-am crezut, n-am știut că e real. M-am speriat. Vă mulțumesc din suflet. Deci nu-mi vine să cred, n-am crezut că e real. E prima dată în viață când cineva necunoscut îmi face un așa cadou”, a spus Brigitte în lacrimi, pe contul de socializare.

Merită făcută precizarea că, în urmă cu ceva timp, bruneta a declarat că își dorește din tot sufletul un copil cu actualul ei soț, Florin Pastramă. Astfel, în urmă cu doi ani, după ce s-au căsătorit, soții Pastramă au apelat la fertilizarea in vitro. La momentul respectiv, vedeta a rămas însărcinată, însă din nefericire, la doar trei săptămâni, a pierdut sarcina.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat”, spunea la acea vreme Brigitte.

În altă ordine de idei, Brigitte Pastramă nu crede că vârsta este un impediment pentru a-și împlini cea mai mare dorință, astfel că lucrează intens din acest punct de vedere, pentru a deveni din nou mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *