Prima pagină » Cancan ultimă oră » Brigitte Pastramă, la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice: „Am făcut embolie pulmonară”

Brigitte Pastramă, la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice: „Am făcut embolie pulmonară”

23 aug. 2022, 19:43,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Brigitte Pastramă arată extrem de bine la 42 de ani. De-a lungul anilor, soția lui Florin Pastramă a apelat la numeroase intervenții estetice. Vedeta a vorbit despre acest subiect și a spus care este, de fapt, motivul pentru care a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Deși a fost la un pas de moarte din cauza lor, Brigitte a continuat să își facă modificări.

Brigitte Sfăt are 20 de operații estetice, declarând și ce anume a determinat-o să apeleze la esteticieni de atâtea ori. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că s-a operat din cauza reproșurilor venite din partea bărbaților din viața ei.

Brigitte are 20 de operații estetice

Vedeta avea trăsături frumoase încă din adolescență, dar trecerea timpului și-a pus amprenta asupra fizicului ei. Astfel, Brigitte a decis să facă unele modificări, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Soția lui Florin Pastramă a dezvăluit ce a determinat-o să ajungă la acest procedeu.

Brigitte Pastramă a recurs la operațiile estetice cu ani în urmă. Vedeta a mărturisit că are peste 20 de operații estetice, majoritatea fiind la nivelul sânilor. În timp ce unele au reușit să aibă efectul dorit, altele i-au pus viața în pericol brunetei.

Brigitte și-a schimbat de patru ori implanturile mamare, și-a făcut implant de sprâncene și a apelat o rinoplastie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că a fost la un pas de moarte din cauza unor intervenții estetice.

„De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate”, a declarat vedeta.

Brigitte Pastramă, despre operațiile estetice: „Le-am făcut pentru bărbații de lângă mine”

Brigitte Pastramă și-a dorit întotdeauna să arate foarte bine și nu s-a ferit niciodată să recunoască că a apelat la operații estetice. Vedeta a mărturisit și motivul pentru care a recurs la diferite proceduri care i-au schimbar înfățișarea. Aceasta spune că a fost influențată direct și indirect de bărbații din viața ei.

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”, a declarat Brigitte la un post de televiziune, relateaza wowbiz.ro.

 Brigitte a făcut patru operații de schimbare a silicoanelor, a apelat la rinoplastie, și-a pus grăsime în poster și și-a pus fire în buze. Bruneta nu vrea să se oprească aici. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că vrea fire de întinerire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *