Prima pagină » Cancan » Brigitte Pastramă, atentă la imaginea ei pe Instagram. Soția lui Florin Pastramă se promovează cu mare atenție

Brigitte Pastramă, atentă la imaginea ei pe Instagram. Soția lui Florin Pastramă se promovează cu mare atenție

03 dec. 2021, 09:37,
BZI.ro, în Cancan

Brigitte Pastramă este foarte activă pe Instagram. Acolo, aceasta își promovează blogul personal și localurile pentru petreceri. În restul timpului, postează poze singură sau alături de prieteni. Recent, bruneta a făcut o excursie la Disneyland Paris, iar imaginile publicate au fost foarte apreciate de către public. Totuși, cel mai mare fan al vedetei rămâne soțul său. Recent, Brigitte a avut un conflict cu prietenul soțului său, Ciprian Marica. Totul a pornit de la niște facturi neplătite.

Ciprian Marica deține terenuri de fotbal pe un domeniu preluat de la Ilie Năstase, fostul soț al brunetei. În trecut, celebrul tenismen plănuia să construiască o academie de tenis care să îi poarte numele. Administratorul acestor terenuri este tatăl lui Ciprian Marica, care a evitat să vorbească despre acest subiect. Contactat telefonic, acesta a spus doar că totul s-a rezolvat.

Brigitte Pastramă, foarte activă pe Instagram

Recent, Brigitte și Florin Pastramă au mers la Disneyland Paris. Acolo, cei doi s-au pozat alături de personaje din filme celebre, iar pozele au fost postate pe Instagram. În comentarii, urmăritorii au avut numai cuvinte de laudă. Printre altele, aceștia i-au transmis că le este dor de ea și i-au cerut să reia emisiunea. Cu toate acestea, cel mai mare fan al brunetei rămâne soțul său, care îi lasă comentarii cu inimioare la numeroase poze. Tot pe Instagram, Brigitte a postat imagini de la evenimentul Viva Party, unde a fost împreună cu Florin Pastramă și alți doi prieteni din lumea mondenă.

În acest an, bruneta va fi prezentă la petrecerea de Revelion de pe Antena Stars. Pe rețelele sociale, fosta soție a lui Ilie Năstase a postat poze de la filmările emisiunii, îmbrăcată într-o rochie roșie, de lux. Anul trecut, Brigitte a fost filmată de către iubitul său în timp ce făcea colete cu haine. Aceste colete au fost trimise către câștigătorii tragerii la sorți. Pe pachet, câștigătoarele aveau și un autograf din partea vedetei. Tot pe Instagram, Brigitte își promovează blogul personal, unde postează rețete pentru cei ce își doresc să ducă un stil de viață sănătos. În acest an, bruneta a postat un articol despre experiența sa după Covid. Pe lângă blogul personal, soția lui Florin Pastramă mai deține un magazin de jucării și un local pentru petreceri.

Brigitte a intrat în conflict cu prietenul soțului ei

Brigitte Pastramă a avut un conflict recent cu Ciprian Marica. Totul a pornit de la terenurile închiriate de fostul fotbalist, unde apa și energia elecrtrică sunt furnizate de familia Pastramă. Discuțiile aprinse au pornit de la niște facturi care nu au fost plătite la timp. Pe aceste terenuri, familia Marica deține niște terenuri de fotbal. Administratorul acestor terenuri este tatăl lui Ciprian. În 1998, terenurile respective au fost preluate de la Ilie Năstase. Acolo, celebrul tenismen plănuia să construiască o academie de tenis care să îi poarte numele. Dincolo de toate acestea, Brigitte Pastramă este foarte activă pe Instagram, unde publică numeroase imagini de la evenimentele importante din viața sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *