Prima pagină » Radio » Actualitate » Brigitte Pastramă are casă nouă în Dubai. Bruneta a postat imagini din locuința în care vrea să-și crească fiica

Brigitte Pastramă are casă nouă în Dubai. Bruneta a postat imagini din locuința în care vrea să-și crească fiica

01 aug. 2023, 13:38,
în Radio

După ce anul trecut, Brigitte și Florin Pastramă anunțau că își cumpără casă în Dubai, iată că acum aceștia au intrat în posesia locuinței. Potrivit focoasei brunete, întârzierea de câteva luni s-a dartorat faptului că nu era încă realizat branșamentul la utilități. Brigitte Pastramă a postat imagini din vila ei și speră ca până în toamnă să se poată muta cu fiica ei Sara.

Încă de anul trecut, Brigitte Pastramă dădea de înțeles că vrea să se mute în Dubai și pentru acest lucru chiar își achiziționase o locuință. Ei bine, casa a fost finalizată astfel că acum bruneta mai trebuie să se ocupe de amenajarea interioară. Astfel, din toamnă, soția lui Florin Pastramă și fiica ei vor locui în Emirate, deoarece Sara va studia în Dubai.

Brigitte Pastramă are casă nouă în Dubai

Brigitte Pastramă și-a împlinit un mare vis și a reușit să-și achiziționeze o vilă de lux în însoritul Dubai. Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a făcut acest pas pentru că își dorește o educație aleasă pentru fiica ei și totodată vrea să o țină departe de un anturaj nepotrivit. Brusneta le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram imagini cu noua ei locuință, acolo unde meșterii lucrează de zor.

„Îți mulțumesc Doamne că mi-ai auzit rugăciunile și după 6 luni de lacrimi, acum intru în casa mea”, a scris Brigitte în dreptul filmulețului postat pe contul de socializare.

Pentru vila din Emirate, Brigitte Pastramă a achitat în toamna anului trecut 400.000 de euro. Bruneta este acum ocupata cu renovarea și speră ca până în toamnă să se mute în noua locuință. Locuința lui Brigitte este situată într-o zonă centrală și are doar două dormitoare.

„Mi-am cumpărat casa acolo în noiembrie, anul trecut, de la un proprietar, doar că este o comunitate nouă. E foarte centrală casa, nu este foarte mare, dar nu terminaseră branșamentul la utilități și ne-au tot ținut câteva luni în hand-over. Am 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, că nu ne-am permis mai mult. Casa din Pipera este mult mai mare, are și piscină”, a declarat Brigitte Pastramă.

 

Până când locuința cea nouă va fi gata, Brigitte, soțul ei, Florin Pastramă, și fiica Sara fac naveta România – Dubai. În Emirate, familia locuiește momentan la hotel.

Unde va studia Sara

În primăvară, Brigitte Pastramă a ținut să împărtășească vestea cea mare și cu urmăritorii săi din mediul online, așa că a publicat un mesaj lung în care a mărturisit că eforturile pe care le-a făcut pentru fiica sa încep să dea roade.

„Astăzi mă simt o mamă binecuvântată, sunt în Dubai pentru a schimba în bine cursul vieții copiilor mei, iar după patru luni de sacrificiu, în care am renunțat la viața de persoană publică în România, la confortul unei case superbe, în prezent eu locuind într-un studio închiriat.

Sara a trecut prin mai multe examene la două şcoli de prestigiu de aici, GEMS Metropolitan International School şi Regent International School. Cu lacrimi de fericire în ochi, vreau să împărtăşesc cu voi bucuria că a fost admisa cu calificativ foarte bun la ambele colegii şi sunt fericită că tot efortul meu începe să dea roade❤️”, a scris vedeta pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *