Prima pagină » Cancan ultimă oră » Brigitte Pastramă: „Am făcut COVID de două ori. Florin a crezut că moare!”

Brigitte Pastramă: „Am făcut COVID de două ori. Florin a crezut că moare!”

26 ian. 2021, 15:47,
Cristian Zavastin, în Cancan ultimă oră

Brigitte Pastramă a dezvăluit că atât ea, cât și Florin Pastramă, au fost infestați cu noul coronavirus. Florin Pastramă chiar a ajuns la Spitalul Elias pentru tratament.

Brigitte este convinsă că a avut coronavirus de două ori, prima dată la începutul pandemiei în luna martie, apoi, la sfârșitul lunii august. Tot atunci a contactat virusul și soțul ei, Florin Pastramă.

„Am făcut de două ori COVID. Eu am avut în martie, la sfârșit. Atunci era pe la începutul pandemiei, nu am știut că era COVID. Am făcut iar amândoi. De data asta, ne-am infectat amândoi. Am zăcut împreună 2 zile, am transpirat foarte tare, el a tușit o noapte întreagă, am fost foarte obosiți. Nu ne-am făcut testele. Eu am avut simptome mai grave a doua oară. Florin a crezut că moare, am chemat salvarea”, a povestit Brigitte Pastramă la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Florin Pastramă a ajuns la spital din cauza COVID-19: „Nu puteam să mai respir“

Florin Pastramă a precizat că a ajuns la spital deoarece nu mai putea respira.

„Nu puteam să mai respir, mi-au dat tratament de la spital, l-am luat acasă. A doua zi am chemat iar salvarea și nu au mai venit, au zis că nu mai au salvări și sunt caz ușor”, a zis Florin Pastramă.

După ce au trecut prin boală, cei doi și-au făcut testul de anticorpi care a ieșit pozitiv.

„Am făcut testul de anticorpi și avem destui. Eu totuși vreau să mă și vaccinez, Florin nu vrea”, a mai spus Brigitte.

Brigitte Pastramă, o nouă operaţie estetică

Cunoscută ca o împătimită a acestor intervenţii chirurgicale, se pare că Brigitte Pastramă a bifat o nouă operaţie estetică. Pentru că vrea cu orice preţ să scape de orice complex în faţa frumuseţii, de această dată, Bigitte a luat cu asalt cabinetul medicului estetician unde şi-a făcut o nouă intervenţie la buze. Reacţia soţului Florin Pastramă după ce a văzut-o nu a fost cea la care s-ar fi aşteptat.

Brigitte Pastramă are peste 20 de operaţii estetice la activ. În ciudat acestui fapt, ea a recunoscut întotdeauna modificările aduse trupului său.

Vrea cu orice preţ să scape de orice complex

Brigitte este o împătimită a operaţiilor estetice şi ori de câte ori simte nevoia nu ezită să calce pragul medicului estetician. Asta deşi de-a lungul timpului fizionomia ei a suferit multe transformări şi nu de fiecare dată oamenii care o urmăresc au fost de acord cu ea.

Soţia lui Florin Pastramă are la activ peste 20 de operaţii estetice, dar nu se opreşte. Vrea cu orice preţ să scape de orice complex şi să fie că scoasă din cutie la fiecare apariţie. Drept urmare, Brigitte a mers însoţită de soţul ei la medicul estetician. Şi-a făcut o nouă intervenţie la buze ceea ce a presupus ridicarea buzei superioare pentru un aspect diferit.

‘Sa nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată şi a fost scoasă bucată aia’, i-a spus Brigitte soţului ei imediat ce a ieşit din operaţie.

Reacţia lui Florin Pastramă după ce a văzut-o nu a fost cea la care s-ar fi aşteptat.

‘Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici. (…) Cu fire, vânătă. Brigitte nu avea nimic, avea o buză umflata’, a spus bărbatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *