Prima pagină » Cancan » Brigitte Pastramă a fost trădată de o angajată. Ce a făcut femeia cu pozele din telefonul vedetei

Brigitte Pastramă a fost trădată de o angajată. Ce a făcut femeia cu pozele din telefonul vedetei

07 iul. 2021, 13:16,
BZI.ro, în Cancan

Brigitte Pastramă a fost trădată de o angajată care a arătat o imagine cu vedeta în lenjerie intima muncitorilor ei. Mai exact, femeia a umblat în telefonul lui Brigitte și a luat mai multe poze cu ea în care apărea în ipostaze intime.

Gina, pe numele ei, a distribuit una dintre pozele sexy cu soția lui Florin Pastramă printre muncitorii angajați la firma lui Brigitte.

Brigitte Pastramă a fost trădată de o angajată

Angajații au ajuns să se distreze pe seama acelor imagini și s-au amuzat pe seama religiei vedetei. Mai mult decât atât, după acest episod, muncitorii și-au dat demisia și au lăsat-o pe Brigitte cu ochii în soare.

Bărbații care lucrau la firma condusă de vedetă și-au dat pe rând demisia, asta după ce în mâinile lor a ajuns o fotografie cu șefa lor îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Totul s-a produs din cauza Ginei, o femeie în care Brigitte avea încredere și pe mâna căreia și-a lăsat telefonul.

Întregul episod a apărut în show-ul tv unde telespectatorii pot să urmărească îndeaproape viața de zi cu zi a lui Brigitte și a soțului ei, Florin Pastramă.

Brigitte a avut o cădere nervoasă când a aflat ce s-a întâmplat și a sunat-o pe fosta ei angajată, cerându-i explicații, cu lacrimi în ochi.

„Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu.  I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine.

Tu i-ai dat o poză (…)”  i-a spus Brigitte la telefon Ginei.

Brigitte caută să fie optimistă

Brigitte a spus că nimeni nu este de neînlocuit și că ceea ce o face să meargă mai departe este credința. Vedeta se va descurca singură la firmă, o perioadă, până va găsi oameni de încredere care să îi fie alături.

„Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme, că de ce nu îi asculți, m-am săturat. Nimeni nu este de neînlocuit. M-am descurcat și când Florin a plecat deși mi-am dat afară șoferul, m-am descurcat singură și atunci… Când ești bun ești luat de prost.”  a mai spus Brigitte în emisiunea tv.

Brigitte Pastramă a fost amenințată de cămătari în restaurantul ei

Brigitte Pastramă a trecut prin sperietura vieții ei, după ce în urma cu ceva timp s-a trezit cu cămătarii în restaurantul ei. Aceștia au venit înarmați cu 3 macete și au început un scandal monstru în local, îndemnându-i pe clienți să nu plătească ceea ce au consumat. Aflați sub amenințarea armelor, vedeta și angajațîi ei au sunat imediat la Poliție, iar autoritățile s-au deplasat de grabă la fața locului.

Astfel, Poliția a transmis un comunicat oficial prin care oferă informații despre incidentul scandalos de la Magic Castle, restaurant deținut de Brigitte Patrasmă.

Potrivit acestuia, în data de 22 mai s-a făcut un apel la 112, iar Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Secția 2, iar în urma investigațiilor s-a constata că scandalul a pornit de la un client ce a refuzat să plătească nota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *