Prima pagină » Cancan ultimă oră » Brigitte Pastramă a fost operată de urgență: „Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine”

Brigitte Pastramă a fost operată de urgență: „Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine”

21 iun. 2022, 21:58,
în Cancan ultimă oră

În urmă cu scurt timp, Brigitte Pastramă le-a spus fanilor ei din mediul online că a trecut printr-o intervenție deosebit de grea. Totodată, aceasta a punctat faptul că soțul ei, Florin Pastramă, nu i-a fost alături. Iată cum se simte acum fosta soție a lui Ilie Năstase!

Brigitte Pastramă a fost operată de urgență. Asta a anunțat bruneta, în urmă cu scurt timp, pe rețelele de socializare. Drept dovadă, soția lui Florin Pastramă a postat o imagine cu ea de pe patul de spital, în care apare cu branula pe mână.

Brigitte Pastramă a fost operată de urgență

De curând, Brigitte Pastramă a anunțat divorțul de soțul ei, Florin Pastramă, cel de care s-a despărțit recent. Astăzi, 21 iunie 2022, vedeta i-a anunțat pe fani că a fost operată de urgență. După ce a ieșit din operație, Brigitte a transmis și un mesaj pe o rețea de socializare.

Brigitte Pastramă și-a liniștit fanii, mărturisind că se simte bine după operație. Femeia de afaceri a precizat că, deși Florin Pastramă nu i-a fost alături, Dumnezeu a avut grijă de ea. În prezent, ea e în continuare internată în spital.

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram.

Florin Pastramă i-a fost infidel lui Brigitte? Mesajul brunetei i-a băgat la bănuieli pe fani 

Cei doi și-au anunțat despărțirea în urmă cu doar câteva zile, iar de data aceasta se pare că lucrurile sunt cât se poate de serioase, căci ambii sunt de acord să divorțeze. Ei bine, în urmă cu puțin timp bruneta a postat un text din Biblie în care se vorbește despre căsătorie și infidelitate. Astfel că nu puțin sunt cei care s-au gândit că, poate, infidelitatea să fi jucat un rol decisic în decizia lor de a se despărți și la notar!

„Căsătoria să fie ținută în toată cinstea, și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe cu**ari și pe preacu**ari”, este mesajul postat de Brigitte pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *