Prima pagină » Cancan ultimă oră » Brigitte divorțează de Florin Pastramă, după trei ani de mariaj: „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Brigitte divorțează de Florin Pastramă, după trei ani de mariaj: „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

02 iun. 2022, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra vedetă a avut o viață extrem de tumultuoasă, iar acum a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea. Vedeta a anunțat că divorțează de Florin Pastramă.

Un nou divorț zguduie showbiz-ul românesc. Brigitte și Florin Pastramă divorțează, după trei ani de relație. Una dintre cele mai frumoase și apreciate căsnicii din lumea mondenă s-a destrămat!

Brigitte divorţează de Florin Pastramă

Brigitte Pastramă a decis să divorțeze de soțul ei, Florin Pastramă. Bruneta ar fi anunțat totul în seara aceasta, în cadrul unui eveniment monden din București unde și-a făcut apariția fără afacerist, potrivit Click.ro. Vedeta nu are foarte multe cuvinte frumoase despre mariajul cu Florin, mărturisind că „a trăit în mocirlă”. Bruneta a mărturisit că divorțul se va ține la notar, pentru că oricum nu are ce să împartă cu Florin Pastramă. Brigitte a dezvăluit că s-a săturat să trăiască doar în scandaluri. Mai multe decât atât, vedeta a spus că această căsnicie îi afectează imaginea.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, in exclusivitate pentru Click.ro

Lucrurile păreau că mergeau bine între ei, pe lângă faptul că îi mai vedeam certându-se, dar unele discuții sunt normale într-o căsnicie. De data aceasta, Brigitte Pastramă a ales să divorțeze și să vrea o viață mai liniștită.

Brigitte și Florin Pastramă au făcut nunta la patru luni de când au intrat într-o relație, au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a sfârșit acum. Între cei doi au existat mai multe neînțelegeri, unul dintre ele fiind acela din luna septembrie a anului 2020, moment în care afaceristul ar fi îmbrâncit-o pe brunetă. La acea vreme, vedeta se gândea să divorțeze.

Brigitte Pastramă, la un pas de moarte

Fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit deschis despre greutățile care i-au schimbat complet viața. Bruneta a fost la un pas de moarte, după ce a trecut printr-o embolie pulmonară. Puțini ar fi cei care scapă de această boală grea, dar ea consideră că Dumnezeu a decis să îi mai dea zile și a ajutat-o să se vindece.

Spune acum că a fost cel mai greu moment al vieții sale, când a fost cu adevărat încercată. A reușit să scape din situația în care se afla și așa a decis să se apropie mai mult de divinitate, a devenit mai credincioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *