Prima pagină » Cancan ultimă oră » Brigitte, bătută de Florin Pastramă în plină stradă: „De ce nu te potoleşti, mă?” – FOTO/ VIDEO

Brigitte, bătută de Florin Pastramă în plină stradă: „De ce nu te potoleşti, mă?” – FOTO/ VIDEO

25 sept. 2020, 16:30,
în Cancan ultimă oră

Brigitte a fost bătută de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket din București! “De ce nu te pololești, mă?”, strigă afaceristul furios. Scenele șocante au fost filmate de unul dintre martori care a sunat la 112.

Brigitte, bătută de Florin Pastramă într-o parcare din București

Scene șocante în parcarea unui supermarket din Capitală. Brigitte Sfăt a fost bătută de soțul ei, Cornel Patramă. Acesta a lovit-o în plină stradă, a împins-o la pământ, zbierând la ea: Bă, nu te potolești, bă??? Șocați, trecătorii au sărit în apărarea lui Brigitte, însă aceasta s-a ridicat de jos și a fugit la mașină.

După cum puteți vedea și, totodată, auzi pe înregistrarea realizată de un martor, Florin Pastramă a fost agresiv verbal și cu bărbații care au încercat să-l oprească și să o salveze pe Brigitte de furia lui.

Pastramă a devenit agresiv și cu cei care au încercat să îi despartă. Cei doi filmează un reality – show, unde spectatorii pot vedea viața lor de zi cu zi. De altfel, Brigitte Sfăt nu e la prima căsnicie în care e bătută de soț.

Brigitte Pastramă se află într-un stres continuu de ceva vreme și problemele se țin scai de ea. Oricât ar încerca să se liniștească, nu reușește deloc să își găsească un echilibru. Celebra femeie de afaceri a fost implicată în mai multe scandaluri în ultima perioadă și în toate sunt implicați cei apropiați. Atât cu fiul neascultător, cât și cu soțul agresiv s-a aflat în conflict bruneta, iar acum a venit rândul fostei femei din viața lui Pastramă. Aceasta o hărțuiește pe Brigitte pentru datoriile lui Florin.

Brigitte Pastramă nu mai are liniște

Brigitte Pastramă trece printr-o perioadă foarte zbuciumată. Aceasta a avut mai multe conflicte cu fiul său, care i-a vandalizat casa, i-a distrus mașina și de aici au urmat alte și alte certuri și reproșuri. În plus, și soțul ei a avut o atitudine agresivă față de aceasta, iar camerele de filmat au surprins toată scena. Imaginile au fost făcute publice și s-a iscat un întreg scandal.

Brigitte nu își poate găsi liniștea, oricât ar încerca. De curând, o angajată de la Fast-Food-ul ei i-a provocat o mare pagubă, după ce a fugit cu încasările dintr-o zi. Aceasta lucra acolo de doar câteva zile și deja a intrat în belele. Brigitte le-a cerut ajutorul prietenilor ei de pe Facebook pentru a o găsi pe femeia fugară, în speranța că cineva o cunoaște. Ea nu vrea să lase lucrurile baltă și va face tot ce poate pentru ca vinovata să plătească pentru faptele sale.

A fost hărțuită și blestemată

Iar asta nu e tot! Problemele nu se opresc aici pentru fosta soție a lui Ilie Năstase. Ea a mărturisit că este constant terorizată de o domnișoară, care ar fi fosta iubită a soțului ei, Florin Pastramă. În acest sens, ea a publicat mai multe capturi de ecran în care sunt surprinse mesajele femeii în care o amenință. Fosta iubită susține că Pastramă ar avea datorii la ea și încearcă să le primească de la Brigitte, deși nu are nicio legătură cu acest subiect. Vedeta i-a trasnmis că nu va obține nimic de la ea și i-a explicat că de la un bărbat nu doar iei, ci mai și dai.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui…care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele?”, a scris Brigitte Pastramă pe pagina de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *