Prima pagină » Cancan » Brigitte, afectată de coronavirus. În shaormeria ei bate vântul

Brigitte, afectată de coronavirus. În shaormeria ei bate vântul

17 mart. 2020, 14:54,
în Cancan

În plină epidemie de coronavirus cele mai afectate afaceri sunt cele din domeniul restaurantelor și fast-food-urilor, încasările ajungând la un minim istoric.

Zilele trecute, chiar înaintea declarării situației de urgență, deja, bucureștenii au început să evite zona restaurantelor și fast-food-urilor, lucru care, evident, are efecte serioase asupra afacerilor din domeniu.

Dacă până la declanșarea epidemiei de coronavirus, shaormeria în care a investit Brigitte și Florin Pastramă, soțul ei, o mulțime de bani era plină zi de zi, la orice oră, acum lucrurile s-au schimbat radical. Iar reporterii stirilekanald.ro au suprins momentele care spun totul despre ce se petrece acolo. Mai exact, în plină zi, la ora la care la fast-food-ul deținut de Brigitte Sfăt era o coadă care putea fi observată „din satelit”, situația e dramatică. Iar Brigitte Sfăt, de plictiseală, preferă să stea mai mult afară, să discute cu oamenii de pe stradă, cu atât mai mult cu cât aproape nimeni nu mai intră în locația ei.

„Vânzările au scăzut, la modul cel mai serios, la 10% din zilele proaste. Sperăm să revină, dacă nu, va fi dramatic”, ne-a spus unul dintre angajații de acolo.

În sectorul HoReCa, cifrele de afaceri au scăzut cu până la 80%, a declarat pentru Ziare.com Florin Jianu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania. De altfel, deja, Guvernul României a anunțat că va lua măsuri pentru ca domeniul industriei de restaurante și hoteluri să evite falimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024