Prima pagină » Stiri si curiozitati » Breton subțire: Un nou trend pentru 2022

Breton subțire: Un nou trend pentru 2022

14 feb. 2022, 11:29,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Un breton subțire face parte din grupul coafurilor care pot ascunde vizual diverse imperfecțiuni. Pentru a alege o formă potrivită de breton, ar trebui să acorzi atenție și lungimii părului tău. Dacă  acum câți ani eram siguri că densitatea bretonului este un fel de „marcă de calitate” a unei coafuri, astăzi în trend se clasează bretonul mai ușor, mai transparent și mai aerisit, susținând moda frumuseții naturale.

Tendințele se schimbă mereu. Același lucru s-a întâmplat și cu densitatea bretonului. Astăzi, în vârful popularității, se clasează bretoanele ușoare care susțin doar forma principală a coafurii. Însă, înainte de a-ți tunde un breton trebuie să știi dacă acesta este sau nu pentru tine și cum poți să-l porți corect.

o femeie cu breton subtire

Fetele care au fața rotundă pot opta pentru un breton rar oblic alungit

Breton subțire: De către cine este abordat acest look

Bretonul subțire este potrivit în principal pentru părul subțire și rar. Acesta este lung, ascunde perfect micile defecte ale aspectului. Șuvițele subțiri vor oferi coafurii tale lejeritate și îngrijire. Un astfel de breton este potrivit pentru proprietarele unei fețe de formă dreptunghiulară sau ovală și fetelor cu pomeți și bărbie puternic pronunțate.

Specialiștii spun că avantajul unui breton rar constă în faptul că prin acestea sunt vizibile fragmente ale feței. Acesta, de fapt, este și singurul atribut obligatoriu al unui astfel de breton. Iar restul parametrilor pot varia în funcție de tipul de față și de păr, precum și de caracteristicile tunsorii și coafării. Astfel de breton poate fi ușor combinat cu cu o coada tapată sau chiar cu o coafură pentru mireasă.

o femeie cu breton subtire

Unii specialiști spun că datorită variabilității sale nesfârșite, bretonul rar poate fi asortat oricărui tip de față

Un breton rar a fost apreciat de multe vedete. Printre celebritățile care poartă o astfel de coafură se numără Naomi Campbell, Emma Watson, Emilia Clarke și chiar o admiratoare înfocată a frunții deschise, Jennifer Aniston. Acestea au apărut chiar și pe covorul roșu cu un astfel de breton.  Bretonul rar sau ușor este unul dintre cele mai la modă în anul 2022.

Ce formă a feței trebuie să ai pentru a purta breton?

Unii specialiști spun că datorită variabilității sale nesfârșite, bretonul rar poate fi asortat oricărui tip de față. Dacă ești posesoarea unei fețe ovale, trebuie să știi că orice breton ți se va potrivi. Astfel, poți profita de această șansa, alegând un breton rar alungit sau drept. Acesta va sublinia proporțiile corecte și te va distinge de mulțime.

Fetele care au fața rotundă pot opta pentru un breton rar oblic alungit. Acesta îți  va schimba proporțiile feței, dându-i mai mult dinamism. Însă, posesoarele unei fețe pătrate trebuie să știe că sarcina lor este să înmoaie colțurile chipului său. Așa că bretonul rar va fi de mare folos în acest caz. Indicat este să alegi opțiunea unui breton alungit cu fire subțiri sau rupte.

o femeie cu breton subtire

Un breton rar a fost apreciat de multe vedete

Pentru fetele cu fața triunghiulară este recomandat de către specialiști bretonul rar, împărțit în două laturi și alungit la margini. Acesta va reuși rapid să echilibreze proporțiile feței și să completeze look-ul.

Un breton subțire are o mulțime de avantaje și nu este de mirare că frumusețile de renume mondial aleg din nou și din nou tunsori cu breton rar. Acest element de coafură facilitează coafarea și o face mai naturală, întinerește chipul femeilor trecute de 45 și nu distrage atenția de la restul detaliilor imaginii tale. De asemenea, acesta îți permite să experimentezi cu geometria tunsorii, fiind potrivit pentru orice tip de față.

o femeie cu breton subtire

Specialiștii spun că avantajul bretonurile rare constă în faptul că prin acestea sunt vizibile fragmente ale feței

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *