Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Brândușa Simion, despre scandalul cu Marina Almășan. “Nu mă…”

Brândușa Simion, despre scandalul cu Marina Almășan. “Nu mă…”

12 ian. 2022, 09:26,
în Cultural

Brândușa Simion, a patra soție a lui Victor Socaciu, a ținut să răspundă acuzațiilor aduse de Marina Almășan. Celebra prezentatoare TV a spus că regretatul artist de muzică folk nu a reușit să își i-a rămas bun de la copiii săi deoarece Brândușa Simion nu le-a spus acestora că Victor Socaciu este grav bolnav. 

Acum, fosta soție a cântărețului a vrut să lămurească această situație.

Ce răspuns a dat Brândușa Simion pentru acuzațiile aduse de Marina Almășan

După două săptămâni de la moartea lui Victor Socaciu, Brândușa s-a decis să îi de-a o replică Marinei Almășan. A patra soție a cântărețului a fost acuzată de faptul că a ținut ascuns de copiii ei faptul că tatăl lor este grav bolnav.

Declarația a venit la scurt timp după ce s-a aflat că artistul a murit. „Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că și copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”, a povestit Marina Almășan după moartea lui Victor Socaciu, pentru Impact.ro

În presă s-a zvonit că Victor Socaciu și-ar fi tratat preferențial copiii. Brândușa Simion a răspuns declarațiilor făcute de Marina Almășan, declarând că nu o interesează ce se scrie în presă. Cu toate astea, soția lui Victor Socaciu spune că artistul nu și-a tratat copiii diferit unul față de altul.

„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa. Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune. Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a explicat aceasta, tot pentru Impact.ro.

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie

Celebrul artist de muzică folk s-a stins din viață pe 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Victor Socaciu era internat în spital, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit în ultima perioadă. La doar două zile de la Crăciun, cântărețul și-a dat ultima suflare.

Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima sa soție a fost Doina, cu care s-a căsătorit când avea 25 de ani. Aceasta a fost femeia care l-a făcut pentru prima oară tată. Ulterior s-a căsătorit cu actrița Cornelia Pavlovici, alături de care artistul a fost fericit timp de 12 ani.

“Un divorţ nu e un capăt de lume. Înseamnă doar că vraja iubirii a trecut. Nu poţi da vina pe nimeni pentru asta”, a declarat Cornelia Pavlovici la Antena 1, în urmă cu mai mulți ani.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024