Prima pagină » International » Brad Pitt e îndrăgostit. La 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie, actorul iubește din nou

Brad Pitt e îndrăgostit. La 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie, actorul iubește din nou

28 iul. 2022, 23:58,
în International

Brad Pitt nu mai e singur! La 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie, și după ce a suferit din dragoste, se pare că e decis să mai dea o șansă iubirii, în speranța că va găsi pe cineva alături de care să trăiască ”până la adânci bătrâneți”.

Brad Pitt e îndrăgostit. La 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie, actorul iubește din nou. După ce în urmă cu ceva vreme, actorul spunea că “despărţirea de Angelina a fost ca o moarte” și că a suferit enorm, iată că acum pare că și-a găsit liniștea, în brațele altei femei.

Brad Pitt nu mai e singur

Potrivit presei internaționale, Brad Pitt se vede cu cineva, la 6 ani de la despărțirea de fosta soție. Însă nu este vorba de o relație serioasă deocamdată, ci una în care starul din „Bullet Train” e dispus să construiască și să facă pași mici, scrie okmagazine.ro.

„E într-o relație, dar nu e ceva serios”, a punctat sursa în legătură cu Brad Pitt, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Presa nu a speculat deocamdată cine e norocoasa iubită a lui Brad Pitt, însă este, mai mult ca sigur, doar o chestiune de timp până ce misterioasa femeie va fi surprinsă în compania starului. Cei doi ar fi fost deja văzuți în Paris, pe 18 iulie.

Ce spunea Brad Pitt despre despărțirea de Angelina Jolie

La opt luni distanţă de despărțirea de Jolie, Brad Pitt a acordat un interviu în care recunoaşte că excesele pe care le-a comis în trecut i-au luat tot ce avea mai de preţ.

„Nu-mi amintesc să fi avut o singură zi după ce am terminat facultatea în care să nu fi băut alcool sau să nu fi fumat o ţigară cu marijuana. Sunt cu adevărat fericit că am renunţat la aceste lucruri. Am renunțat la toate, cu excepţia alcoolului, atunci când mi-am întemeiat o familie. Însă asta nu m-a ajutat să evit ce s-a intamplat în toamna anului trecut. Consumam prea mult alcool”, a spus Brad Pitt, făcând referire la momentul în care Angelina a înaintat actele de divorţ.

Brad a mai vorbit și despre modul în care rolul său de tată s-a schimbat în situația de acum când copiii săi nu îi mai sunt alături tot timpul.

„Copiii atât de delicați. Ei absorb totul. Au nevoie de ajutor și să le explici lucrurile. Au nevoie să fie ascultați. Atunci când sunt ocupat, nu ascult. Vreau să fac lucrurile mai bine în această privință. Acum trebuie să fac lucrurile mai bine, trebuie să fac lucrurile mai bine pentru ei. Trebuie să le demonstrez că m-am schimbat”, spunea actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`