Prima pagină » Magazin » Brad de Crăciun modern pentru un Crăciun perfect

Brad de Crăciun modern pentru un Crăciun perfect

06 aug. 2024, 11:30,
în Magazin

Crăciunul este după colț și v-ați decis să vă verificați bradul de Crăciun și ați aflat că acesta a trecut de cei mai buni ani ai săi și că timpului și-a lăsat amprenta asupra sa? Sau ați verificat cele mai noi tipuri de brazi de Crăciun și diferențele sunt foarte mari în comparație cu al dumneavoastră?

Poate vă mutați sau mobilați o casă nouă și doriți să aduceți un brad de Crăciun frumos și modern în „noua” casă.

Indiferent de motivul pentru care căutați un brad de Crăciun, să aruncăm o privire la cum ar trebui să arate un astfel de brad de Crăciun artificial modern.

Fiecare dintre noi are gusturi și idei diferite, dar ar trebui să arate la fel ca și cel natural. Desigur, există cerințe pentru o formă perfectă, un aspect dens, ramuri distanțate în mod regulat și o culoare naturală. Pe scurt, un brad artificial modern ar trebui să fie imposibil de distins de un brad natural.

Brazi de Crăciun artificiali clasici, 3D și FULL 3D – care este diferența dintre ei?

Cineva rămâne cu clasicii încercați și testați și se mulțumește cu puțin, iar în acest caz există brazii clasici din PVC, unde primești multă muzică pentru bani puțini. Deși acesta este cel mai comun tip de brad, se diferențiază foarte mult de predecesorii săi, care erau departe de a semăna cu un brad, iar pentru un preț rezonabil obțineți un brad de Crăciun artificial frumos.

Cu toate acestea, este posibil să fiți unul dintre cei care se așteaptă la ceva mai mult sub termenul „modern”, iar brazii 3D – cu aspect realist realizați din două tipuri de ace – sunt perfecți pentru dvs. Acele 3D care imită cele reale sunt plasate la capetele ramurilor, iar interiorul bradului este umplut cu ace clasice din PVC care dau bradului un aspect dens. Nu este deloc ușor să îl deosebești de unul natural.

Pentru cei mai pretențioși, există brazi FULL 3D, care sunt realizați exclusiv din ace 3D. Datorită designului lor modern, aceștia nu pot fi deosebiți de brazii naturali. Cu greu veți convinge pe cineva că nu este cu adevărat un brad natural.

Brazi de Crăciun tradiționali verzi și moderni albi – cu zăpadă

Brazii de Crăciun verzi, care imită culoarea naturală a celor naturali sunt cei mai pupulari în casele noastre. Există câte ceva pentru fiecare, indiferent dacă vă plac nuanțele mai palide sau mai închise de verde.

Una dintre tendințele modei este designul garantat de zăpadă al brazilor de Crăciun. Cel mai adesea asociem iarna cu zăpada, iar un astfel de brad va aduce o atmosferă de iarnă incredibilă în casă.

Eleganți și geroși în același timp, brazii cu acele verzi și argintii conferă bradului un aspect unic și luxos.

Brad de Crăciun potrivit pentru orice spațiu

Sunteți îngrijorat că bradul dvs. va fi o pacoste sau va ocupa inutil un spațiu? Brazii de Crăciun moderni sunt brazi slim, ideali pentru spațiile restrânse. Designul slim este în prezent o soluție foarte căutată, la modă și practică.

Dar ce se întâmplă dacă aveți problema opusă, dispuneți de un spațiu foarte mare și nu doriți ca bradul dvs. de Crăciun să dispară în el? În acest caz, nu treceți cu vederea brazii largi. Acest tip este perfect pentru interioarele cu mai mult spațiu.

Și ce face din acești brazi să fie speciali și unici? Au un număr mai mare de ramuri 3D și sunt cu aproximativ 15-20 cm mai late decât versiunile clasice, astfel încât bradul dă o impresie densă și masivă.

Sunteți în căutarea unui brad de Crăciun cu un aspect modern ce nu ar trebui să iasă în evidență? Un brad cu iluminare LED este alegerea perfectă. În plus față de designul său unic și atrăgător, atmosfera de Crăciun radiază literalmente din el.

Fie că este verde sau înzăpezit, un brad de Crăciun cu iluminare LED este ideal pentru a crea o atmosferă confortabilă și, în același timp, iluminarea pre-proiectată vă economisește atât timp, cât și muncă datorită distribuției sale uniforme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024