Prima pagină » Cancan » Botez de cinci stele pentru fiica lui Victoraș Micula! Cum a sărbătorit atunci milionarul

Botez de cinci stele pentru fiica lui Victoraș Micula! Cum a sărbătorit atunci milionarul

07 mart. 2022, 15:59,
în Cancan

Victoraș Micula și-a sărbătorit ziua de naștere și botezul fiicei sale în aceeași zi. Femeia ce l-a făcut tată pe milionar este Ozana Pușcaș, însă cei doi nu mai au o relație la momentul actual. Cuplul a decis să se despartă la scurt timp după nașterea fiicei sale. În momentul de față, milionarul este logodit cu fiica unui om de afaceri din Oradea, Andreea Mirghis. Logodna a fost oficializată la scurt timp dupa ce acesta s-a internat în spital.

Omul de afaceri, este cunoscut pentru numeroasele clipuri de pe TikTok în care sunt prezente mașini de lux și case scumpe. Acesta a atras atenția publicului atunci când s-a dus la liceu cu elicopterul și a fost cercetat penal deoarece a furat date confidențiale despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău. Însă acesta nu a fost singurul moment când acesta a avut probleme cu legea.

Botez ținut în secret de către Victoraș Micula

Victoraș Micula și-a botezat fiica în secret, departe de ochii curioșilor. Acesta a fost logodit cu Ozana Pușcaș, însă cei doi s-au despărțit la scurt timp după nașterea fiicei lor. Aceștia au rămas în relații bune, de dragul fiicei lor. Botezul a fost la restaurantul deținut de familia Micula și a avut peste 400 de invitați. În aceeași zi cu botezul, Victoraș și-a sărbătorit și ziua de naștere. Fiica acestuia a avut trei perechi de nași, iar la petrecere au fost politicieni din toată țara și numeroase vedete, precum: Ioan Mang, Marcel Pavel, Maria Buză, Vunk. Costul petrecerii ar fi ajuns la un sfert de milion de euro. 

„A fost un botez demn de un bal la câtă eleganță și simplitate a fost în toată nebunia asta. N-am văzut pic de opulență. A fost foarte simplu și foarte frumos”, a declarat Aurelian Temișan.

Problemele de sănătate l-au determinat pe milionar să se logodească

După ce acesta a rupt logodna cu Ozana Pușcaș, anul acesta milionarul a cerut-o în căsătorie pe Andreea Mirghis. Cei doi au făcut anunțul după ce Victor a fost internat în spital. Vedeta nu a dorit să ofere mai multe detalii cu privire la motivul pentru care a fost internat, însă acesta a menționat că nu are legătură cu virusul Covid. Milionarul a declarat că urmează un tratament de specialitate, într-un spital din străinătate și că va trebui să stea sub supravegherea medicilor timp de șase luni. Vedeta a mai declarat că banii sunt o iluzie și că în aceste momente grele, nu îl pot ajuta să se facă bine, dând de înțeles că are probleme grave de sănătate.

„Banii sunt o iluzie. Chiar vă doresc din suflet la toți să aveți cel puțin de 10 ori mai mulți bani decât mine, să vedeți că sunt o prostie. Poți să ai miliarde și triliarde să vezi că nu te ajută la nimic, ba din potrivă îți faci dușmani”, a declarat Victoraș Micula într-un live pe Tiktok.

Logodnica lui Victoraș Micula este fiica unui om de afaceri din Oradea și a terminat Dreptul. Deși cei doi sunt împreună de ceva vreme, tinerii îndrăgostiți au decis abia acum să facă pasul cel mare.

Botezul fiicei lui Victoraș Micula a fost unul elegant, cu bun gust, sala fiind decorată cu zeci de buchete de flori în nuanțe de mov și roz. Deși părinții micuței nu mai sunt împreună, Sofia Victoria este prințesa lui Victoraș Micula, drept pentru care tortul a avut în vârf o coroană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *