Prima pagină » Radio » Actualitate » Bona Nuți a revenit la Anamaria Prodan. Cum arată în prezent aceasta

Bona Nuți a revenit la Anamaria Prodan. Cum arată în prezent aceasta

23 nov. 2022, 15:16, 1 ,
BZI.ro, în Radio

Bona Nuți este foarte atașată de impresara Anamaria Prodan, aceasta având o relație foarte apropiată cu toți membrii familiei. Elena Fulgeanu, pe numele din buletin, a luat o pauză pentru câțiva ani, însă de curând ea și-a reluat vechile atribuții. Potrivit unor surse apropiate familiei, Anamaria Prodan a contactat-o din nou pe bonă pentru a avea grijă de Bebeto.

În perioada în care Anamaria Prodan filma reality show-ul său, bona Nuți era cea care avea grijă de Laurențiu Reghecampf Junior, fiul cel mic al impresarei, dar și de casă. Mulți ani femeia a asta lângă vedetă și a ajutat-o de fiecare dată când a avut nevoie. La un moment, aceasta se mutase în Emiratele Unite Arabe alături de familia Reghecampf.

Ei bine, întoarsă recent în România, Elena Fulgeanu ar fi fost contactată de Anamaria Prodan pentru a avea grijă în continuare de Bebeto, în vârstă de 14 ani. Înainte se ocupa mama lui Laurențiu Reghecampf, dar după divorțul celor doi aceasta a fost nevoită să plece.

Bona Nuți a revenit la Anamaria Prodan

Astfel, mai multe surse din anturajul familiei au declarat că bona Nuți lucrează din nou pentru impresară. Ținând cont că Anamaria Prodan are multe contracte și lucruri de rezolvat, este nevoie de cineva să stea alături de Bebeto, atunci când aceasta lipsește de acasă. Și pentru că relația cu Elena era una foarte bună, aceasta a decis să apeleze din nou la ea.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, au precizat surse apropiate impresarei.

Totodată, se pare că Nuți și soțul ei au reușit să strângă o sumă frumușică în Emirate. Doar bona reușea să câștige, lunar, 2.500 euro salariu.

„Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau angajați ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuți acolo”, au aceleași surse.

Ce părere are impresara despre bona Nuți

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan susținea că Nuți va face întotdeauna parte din familia ei, întrucât a descoperit că are un suflet foarte bun.

„A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe! Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, spunea Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

Comentarii
  • Familia traditionala romana: femeile se castanesc cu barbatii iar de copii au grija bonele cu suflet mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *