Prima pagină » Titlurile zilei » Bombă! Una dintre cele mai frumoase agente MAI din Iași a fost prinsă la furat! Paznicul unui magazin de haine a „turnat-o” polițiștilor – EXCLUSIV/FOTO

Bombă! Una dintre cele mai frumoase agente MAI din Iași a fost prinsă la furat! Paznicul unui magazin de haine a „turnat-o” polițiștilor – EXCLUSIV/FOTO

15 nov. 2023, 02:00, 32 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Geanina Francesca Lorenț are 22 de ani și este angajata Ministerului de Afaceri Interne (MAI), având funcția de funcția de agent principal la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași. Deși este la început de drum, tânăra din județul Vaslui pare că se apropie iminent de finalul carierei. Zilele trecute, aceasta a pus încă o bulină neagră peste Ministerul de Afaceri Interne. Geanina Francesca Lorenț se afla pe data de 6 noiembrie într-un centru comercial din zona Tudor Vladimirescu.

La un moment dat, la ieșirea dintr-un magazin de haine, alarma a sunat. Paznicul a ajuns lângă femeie și a verificat-o. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că are mai multe articole vestimentare ascunse. Conform procedurilor, paznicul magazinului a solicitat intervenția polițiștilor. Oamenii legii au luat-o la întrebări pe tânără, iar într-un final au aflat că este agent în cadrul MAI.

Una dintre cele mai frumoase agente MAI are dosar penal pentru furt

Polițiștii de la Secția 4 nu au ținut cont că tânăra este angajată MAI și au deschis un dosar penal pe numele acesteia. Reporterii BZI au solicitat un punct de vedere de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, legat de această situație.

„La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Geanina Francesca Lorenț este angajată recent la Inspectoratul General Pentru Imigrări, iar, conform declarației de avere care a fost completată pe data de 30.05.2023, aceasta nu deține niciun bun pe numele ei, iar singurul venit pe care îl are este din salariu. Trebuie precizat faptul că în ultima perioadă au mai existat cazuri în care diverși angajați ai Ministerului de Afaceri Interne au fost prinși la furat. Din păcate, tânăra vasluiancă ar putea rămâne fără locul de muncă. Dacă va fi găsită vinovată pentru furt, aceasta s-ar putea alege cu o condamnare, iar asta i-ar aduce finalul carierei. Iată că pentru câteva sute de lei Geanina Francesca Lorenț a riscat prea mult.

Ea este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase agente MAI.

Comentarii
  • E din Vaslui?

  • Afară cu ea din serviciu și pusă să muncească în folosul comunității. Să se angajeze ca și vânzătoare și să vadă cum este când alte persoane ii fura din magazin și ea trebuie să plătească ce fură alții.

  • Toate curvele și fufele au ajuns în poliție și fac de râs instituția.

  • În primul rând e specific județului din care se trage. Spui Vaslui și ai spus totul! În al doilea rând, pârțâitoarele astea care au ajuns în astfel de instituții, au fost și sunt evaluate doar după frumusețe și după craci, nicidecum după ce au în cap, după ce potențial pentru muncă au și după rezultatele în muncă. Cândva la acea instituție au lucrat oameni serioși și cu un potențial foarte muncă conform standardelor instituției. O pată urâtă pe fața instituției din cauza unei astfel de persoane! Mare păcat. Din păcate….

  • Imigratia da senzatia

    Tot vegasluiu-i fruncea. Iaca, vin vegasluyenii (da’ ce nume i-or dat, sa creada lumea ca-i ‘ttalianca, sa nu se afle ca-i din vegasluy) si dezvolta orasul. Il cresc.
    Asta e nivelul lor de civilizatie.
    Chiar sub bostonieni.

  • Saraca fată, cum să nu fure ? Pantalonii rupți, unghiile date cu ojă ieftină, iar ea e din Vaslui. Rezultatul era anticipat.
    Eroina lor astăzi și mâine, de ce nu stați băi la voi pe tarla ? Dacă nu o prindea paza, biata vânzătoare ar fi plătit ea bunurile furate. Spui Vaslui, ai spus tot. Și, of, câți din ăștia au venit la noi în oraș.

  • Păi voi cum credeați că a ajuns unde a ajuns țăranca ? A prestat cu …….. !, da nu-i problema cu pierderea locului de muncă ca se apucă iar de videochat , onlyfans și dacă e nevoie mai bagă un anunț pe 24.ro

  • Gargamel A - contabil (am diploma de contabil dar nu lucrez in domeniu) :))

    E foare bine ca vin in Iasi cei din Vaslui sau Neamt, Suceava si Botosani! De ce?

    Simplu, cei veniti din afara Iașului pun presiune pe băștinașii ieșeni ( bastinasi nascuti in com Grajdari/Grajduri, etc) si
    le ” fură” locurile de munca, in unele cazuri le fura si femeile/barbatii bastinasilor ieseni. Ha,ha,ha…așa va trebuie daca voi va credeti destepti: se numeste capitalism ! In capitalism, un vasluian smecher vine in Iasi si se insoara cu nevasta unui ieșean lake/ it-ist si se muta in apartamentul lui. Iar ieseanul da din buze si intra pe forum si comenteaza ca de ce vin ” vasluienii” sa ne fure iubitele, job-urile, amantele, …uite de aia, ca sa intrebe proștii ( citat din Ilie Moromete)
    😛

  • Gargamel, proastă p__a a fost la c__u mă-tii! Mă prostule, voi vă alegeți cu ce lăsam noi, după ce le-am făcut poste prin cartiere, cum dreaku să le luăm de neveste? :))) Așa vin proștii din alte zone, nu le știu dosarul și le iau de neveste! Mulțumim, ce să zicem!? Cât despre proasta asta din Vaslui, naiba să o ia, dar o înțeleg, la ce salarii sunt în MAI nu și-ar fi permis să le cumpere și să mai rămână și cu bani de chirie, așa-i când nu ai un shugar-daddy :)))

  • Focoasă roșcată,pacat

  • important! …a facut scoala de miliție sau e din sursa externă?

  • A poftit la țoale catolica ..
    Mai stiu eu pe una de la găinațesti , calică și cu o față galbejita și o bărbie de vrajitoare și tot catolică .. tot așa avea damblaua cu țoalele . .
    Toată ziua isi spăla teneșii in chiuveta in care și spala fața.

  • Lucrător la MAI, și să furi?! Penibil! Hoață! Astfel de persoane sunt pretabile la orice mizerii! Și încă unde lucra! Atitudine golănească. Mizerabil. Auzi, să furi dim magazin. Ar trebui văzută și treaba cu negri, dacă tot sunt atâția veniți pe aici. La ce aptitudini, ….., nu te-ar mira.

  • Uite cine ne aglomereaza orasul. Sa va amintiti de toti veneticii cand stati in intersectii blocate. In timpul pandemiei, cand erau toti pe la casele lor, se circula foarte bine. Acum iar ne-au aglomerat orasul si si-au adus si naravurile cu ei. Si-au cumparat apartamente la oras, pe la Visan sau pe la Horpaz si sunt mandri tare ca platesc 30 de ani rate. La vreo 7 ani dupa mutare isi dau progenitura la scoala si traverseaza tot orasul ca sa o duca pana in banca.
    P. S. Aseara am invatat si eu, in sfarsit, dupa 21 de ani de permis, semnificatia semaforului verde intermitent cu sageata la dreapta. Inseamna ca poti sa opresti pe dreapta ca sa iti las pasagerul si dupa aia poti intra in intersectie si intoarce la 180 de grade de unde ai venit, trecand prin fata celorlalte masini care asteapta la rosu. M-a luminat si pe mine in sfarsit un posesor de BMW din 2000 cu numere de Vaslui.

  • Paznicul pervers

    Lasa ca te spal eu hoata mica: https://www.youtube.com/watch?v=Kjg3iJ90Lak

  • Cum a ajuns politista?.. E f.important!

  • Ei și tu acum cu “cum “ la cîte sugatori sunt angajate la stat

  • Cenzorul de comentarii

    Cu vegasluiul si bostonul nu te pui. Mai multa nesimtire ca astia n-are nimeni. Iar onor pustoaica asta de 22 de ani face ce a fost invatata de-acasa. Acolo mai julesc aia o gaina, niste porumb, da’ toapa a venit la oras. Si s-a ajuns.

  • Per francesca con respetto

    O, che diablo t’a silito de entrare en pecato, cara francesca. L’educazione n’a aiuto d’abstenire gli impulsi vegasloiane. E il giornale t’a pubblicato con nome, prenome et cognome, e tutti tuoi amici ver lire che tu a comisso. I tuoi camaradi di oficcio d’immigrazione ! Cara francesca, sei bella. Sei miraviliosa agenta di polizia. Tutti il provincie si vegaslui e con te. Ma la mamma ? Ma la nonna ?

  • Contribuabil

    Pârțâitoare de prin alte județe aciuate pe aici. Bașca, dacă cumva nu știați, sistemul le mai plătește și chirii, iar mai de curând le plătește 30 de ani rate la case! Condiția de bază apartamentul, sau casa să fie pe raza municipiului și nouă. Frumos, nu?! Poate nu știați. Dar dacă te uiți la ce fac, zero. Zero barat! Mai o poză pe Facebook, mai kakă câte un copkil din flori și mai stă pe banii contribuabililor câte 2, sau chiar 3 ani acasă, mai fură prin mall și tot așa. Din câte îmi aduc aminte, a mai fost una de pe la Botoșani acu vre o câțiva ani care au prins o la furat tot așa prin mall, sau Carrefour, parfumuri, deodorante, rujuri. Și, s a întâmplat ceva?!

  • Dati-le șpaga acestor polițiste fashioniste,să aibă și ele bani de cârpite din Mall…
    Mai era unul care furase de la Selgros,niste mizilicuri,ce s-o fi întâmplat cu el?
    Nu ne miram,zilele acestea a apărut în presă că un procuror fura banii și bijuteriile confiscate de la delicvenți…
    Ăștia nu cred că au furat că n-aveau bani,mureau de foame și fură și ei o banana pentru copii,cum se mai întâmplă cu unii necăjiți.Rusine!!!!

  • Și ca să mai râdem puțin,altă bomba!
    Un agent de poliție din Ștefănești,jud Botoșani,făcea vin in curtea instituției.Nu știm dacă V1 sau V2…,nu se precizează în comunicat.
    Avea o ,,misiune cu grade”,secreta…
    Descoperirea a fost făcută chiar de șeful instituției,care-i va mai tăia din grade agentului.😂😂😂😂😂😂😂

  • Fata asta vrednică vegasluiancă, vinitură, e numa bună de măritat cu un bostonian dibace, vinitură și ăla. Ei…vor deveni…ieșeni.
    Mai apare câte o vinitură pe care adevărul o supără și care se burzuluiește că de ce o numim vinitură. Că viniturile ridică și dezvoltă orașul ăsta. Că Eminescu, Iorga, etc. Băi, aia erau genii, excepția care confirmă regula. Și oricum au tăiat-o repejor la Bucale. Chiar, de ce nu mergeți la Bucale să îi dezvoltați pe ăia acolo ? Ontopic, pișorcoasa asta hoață dovedită, vegasluianca, de ce nu merge la Bucale să fure acolo ?

  • Un potențial viitor client

    Știe cineva care e tariful per prestație ora, ce știe sa facă, și ce nr de tel are? Ca de acum va trebui sa presteze la greu fără servici dacă v a dori sa nu se întoarcă la ea la taranoaia și sa presteze pe 3 kg de cartofi și eventual la sfârșit 2 leoazbe peste ochi, ca bonus, ca asa i moda la. VEGASLUI

  • De prin viață adunate

    Era odată ca niciodată o fată faină ieșeancă get beget care rănită în dragoste s-a măritat pe repede înainte cu un țăran din Borca Neamț. Țărănușul neadaptat pe meleagurile Iașului s-a îmbârligat cu o țărancă de prin jurul Vasluiului. După care și-au unit destinele ratate. Pilda e că țăranii pribegiți prin Iași trag la condiția ce îi unește. Nu vă complicați cu al de ăștia sau astea că-s rupți de foame și de realitate. Sălbatici care se trezesc în Europa.

  • Mi se pare incredibil de trist cand vad astfel de cazuri la anumite meserii. Integritate zero. Pai nu trebuie tu sa fii un exemplu pentru societate? Nu iti doresti sa fii un model demn de urmat?
    Invatatoarea mea mi-a frant inima in doua cand a acceptat o sacosa de la o mama a carei copil era analfabet. Nu am mai putut simti admiratie pentru ea. 😥 💔

  • Un vasluian care a lasat gravida sotia unui ieșean ;)

    Trist, ce-mi vad ochișorii cand citesc comentariile unor ” ieseni” cu parinti nascuti in balega de vaca cu miros de taurina la fundulet.
    Bai, aia din Vaslui va f**t femeile si dupa aia voi le cresteti copiii! Nu credeti?
    Dragi „eșeni” ar trebui sa faceti unul sau mai multe teste ADN copilasului sau copilasilor vostrii, mai ales daca aveti baiat si fata sau daca aveti copii roscati…sigur e originar din Vaslui,Bacau,Neamt,Botosani,Galati…sau chiar Ferentari …ha,ha,haaaa 🙂

  • Pazniku vigilent

    Degeaba e frumoasa,dacă e hoață!
    Să te cobori la nivelul asta din postura de polițistă…

    Pe ce filiera o fi ajuns la imigrări?Ce presta acolo?

    O fi vreo cleptomana,dacă s-a pretat la 3 tzoale de 554 de lei.
    Josnic!

  • foarte ciudat articol. daca nu e o farsa, e foarte foarte ciudat. Si asta pentru ca anul trecut, o pilistista din republica moldova, tot de la biroul de migratie si azil, a fost prinsa la furat din mall. cat de mare sa fie coincidenta ca 2 politiste, una din romania, alata din moldova, ambele de la imigratie, ambele tinere, ambele frumoase, sa fie prinse la furat la mall????

  • Se exagerează prea mult. Dacă nu lucra in poliție nu se făcea atât tam-tam. Nu spun ca nu este vinovata, dar lumea este prea răutăcioasă. Numele articolelor scrise despre ea de ultimul ras și badjocura. Lasăti legea sa decidă și nu va mai dati atât cu parerea și comentarii care nu-și au rostul. Toți Sfinții și cumințeniile la datorie in comentarii, dar nu încercați sa va puneți in pielea ei sa vedeti cum se simte. Greșeală se plătește, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa rada o Românie, ca nu ar fi singura acum..

  • @Anonim,16 noiembrie 2023,1:09 pm

    Da,hoața victima…
    Să-i plângem de milă…
    Comentatorii ,,răi” o fi dat la presa,nu?
    E de ras,dacă nu e de plâns!
    ,,Siguranță și încredere”,asta parca e sloganul Poliției.
    O polițistă infractoare.
    Punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *