Prima pagină » Local » Bombă! Sportivul de performanță care a nenorocit un fermier din Dumești a fost reținut. Va scăpa de închisoare?! – FOTO/VIDEO

Bombă! Sportivul de performanță care a nenorocit un fermier din Dumești a fost reținut. Va scăpa de închisoare?! – FOTO/VIDEO

24 apr. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Eusebiu Tarzoman, sportiv de performanță, a fost acuzat că a nenorocit cel mai mare fermier din Dumești, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge. Deși a negat că ar fi fost implicat în acest scandal, a ajuns după gratii

În data de 13 aprilie 2023, în satul Hoisești, comuna ieșeană Dumești a fost un scenariu parcă desprins din filmele de groază. Gheorghe Armanu, cel mai mare fermier din comună, a fost nenorocit de Florin Cucurdel și de frații Tarzoman, până a ajuns în stare gravă la spital. Eusebiu Tarzom, campion național la box, a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse, dar s-a numărat printre suspecții principali și a ajuns în atenția anchetatorilor.

Eusebiu Tarzoman, sportiv de performanță, a fost reținut

În data de 20 aprilie, Eusebiu Tarzoman, fratele lui, Claudiu, și unchiul lor, Florin Cucurdel, au fost reținuți 24 de ore, după ce au fost principalii suspecți chemați la audieri în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Ulterior, aceștia au primit 30 de zile de închisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totul s-a întâmplat într-un mod neobișnuit și foarte periculos. Prima dată, în barul lui Nelu Moisă, din satul Hoisești, a sărit la atac Florin Cucurdel, din cauza unor „afaceri” eșuate. Mai apoi au intervenit și frații Tarzoman, care l-au bătut cu bestialitate, cu obiecte dure, precum un telescop și o scândură de la gard.

Înainte de plecare, aceștia au profitat de starea de vulnerabilitate a bărbatului și l-au jefuit, sustrăgându-i toți banii pe care i-au găsit asupra lui. Din nefericire, Gheorghe Armanu a avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale, cca. 15, însă a fost externat și se află în afara oricărui pericol.

Este vinovat și Gheorghe Armanu?!

Localnicii aduc numai cuvinte de laudă la adresa fermierului, Gheorghe Armanu, spunând că este unul dintre cei mai săritori oameni din sat, ajutându-i de fiecare dată pe toți cei care au nevoie.

„El are foarte multe oi. Este un om respectat și ajuta mereu pe toți care aveau nevoie. Nu a spus niciodată nu. Noi îl cunoaștem ca fiind liniștit. Când ne întâlneam pe stradă, tot timpul ne saluta. Când am auzit de acest scandal și de ce a pățit, ne-a părut rău la toți”, mărturisește un sătean.

Dar cazierul pare să-l cam contrazică pe cel mai iubit fermier din comuna Dumești. Potrivit surselor reporterilor BZI, Gheorghe Armanu a fost implicat în urmă cu un an într-un furt calificat și a fost reținut pentru 30 de zile.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cariera sportivului de performanță și dacă va rămâne după gratii sau dacă își va spăla păcatele în fața oamenilor legii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *