Prima pagină » Titlurile zilei » Bombă! Șoferul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni în Podu Roș a fost arestat! Băuse alcool înainte să se urce la volan
Bombă! Șoferul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni în Podu Roș a fost arestat! Băuse alcool înainte să se urce la volan

Bombă! Șoferul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni în Podu Roș a fost arestat! Băuse alcool înainte să se urce la volan

23 oct. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Șoferul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni din Podu Roș a fost arestat. Bărbatul consumase alcool înainte să se urce la volan. Acum încearcă să scape de după gratii

Alexandru Tudorel Deleanu, tânărul de 29 de ani care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni în Podu Roș, a fost arestat. Tragedia s-a petrecut duminică dimineață, 15 octombrie. Bărbatul conducea un autoturism, marca Audi, când a surprins-o pe cea care traversa regulamentar. În urma impactului, femeia în vârstă de 72 de ani a suferit leziuni grave, iar pe data de 18 octombrie s-a stins pe un pat de spital. Polițiștii ieșeni au intrat pe fir și au deschis un dosar penal.

„În dimineața zilei de 15.10.2023, ora 08.20, poliția a fost sesizată cu privire la un accident rutier soldat cu victime, produs pe raza municipiului Iași. La fața locului s-a stabilit faptul că accidentul ar fi avut loc pe o trecere de pietoni, o femeie de 72 de ani (pieton) fiind lovită de un autoturism. Victima a fost preluată de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit faptul că șoferul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, avea o alcoolemie de 0.34 mg/l alcool în aerul expirat. A fost condus la o unitate sanitară în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

La sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a fost reținut, iar mai apoi arestat. Trebuie precizat faptul că Alexandru Tudorel Deleanu a contestat decizia judecătorilor.

Șoferul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni a fost arestat. Și alții ar putea avea aceeași soartă

În weekend, oamenii legii au prins mai mulți șoferi sub influența alcoolului. Agenții din cadrul Secției nr. 2 Poliție au oprit pentru control un auto condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, ce se deplasa în municipiul Iași, întrucât nu purta centura de siguranță. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că acesta nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui auto de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Și polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un auto condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, ce se deplasa în municipiul Iași. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările continuă. Cert este că șoferul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni are de dat explicații în fața legii și riscă să ajungă în pușcărie.

Comentarii
  • Prostălăul țăran

    De fapt accidentul a fost în Nicolina dar prostălăul a scris Podu Roș de la început și așa o ține în continuare, cu Podu Roș. Prostălăule, învață Iașul și apoi scrie la ziar.

  • Sa putrezească în pușcărie

    Sa stea acolo pana o sa putrezească de viu, criminal alcoolic.

  • Si un articol despre criminalul de pe Independentei cu Audi 200km/h ? Nici un update?

  • Ala a scapat. Probabil ala despicat in doua plateste reparatiile la bolid.

  • Mâncați căcat în neștire de cauză hoiturilor! Nu băuse înainte cacati de oameni ce sunteți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
04 iulie 2024
04 iulie 2024